X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

SORU: İdrar testinde hamilelik ne zaman belli olur

İdrar testinde hamilelik ne zaman belli olur ? Gebelik ne zaman çıkar ve nasıl anlaşılır diyeyenler buraya

İdrar testinde hamilelik ne zaman belli olur ? Gebelik ne zaman çıkar ve nasıl anlaşılır diyeyenler buraya

Sevgili hanımlar bizim ilk olarak hamile olup olmadığımız hususunda yaptığımız şeylerin başında Kandan gebelik testi haricinde hamile olup olmadığımızı anlamak için idrar testinde hamilelik var mı yok mu diye kontrol ederiz.

Peki İdrar testinde hamilelik ne zaman belli olur ne zaman çıkar ?

Hayatımız boyunca mevzu aşk ise hatta bebek ise hiç bir zaman biz kadınlar malesef rahat duramıyoruz. Merak etmeden, testi erkenden yapmadan alamıyoruz kendimizi. Az bişi hamilelik belirtileri hissettiğimiz andan itibaren kuruyoruz bakıyoruz hatta gebelik testini ilişkiden hemen sonra yapanlar bile yok değil kızlar. Yahu hamilelik belirtisi bu kadar erken ortaya çıkmaz ki. Tamam sen biliyorsun sana kızmıyorum canııım :) Sözüm bu kadar erken yapan tüm kadınlara :)) Bakın soru cevap bölümüne gelen bazı konu başlıklarını atayım sizlere dilerseniz inceleyin insanlar nasıl beklemeden bu süreyi hemen soru soruyorlar lütfen bi bakın inceleyin

Leke Geldi Hamilemiyim Sorusu

Şiddetli karın ağrım var acaba hamilemiyim

Adetin başladığı gün birlikte oldum hamile kalır mıyım 

E yuh yani kızlar. Her şeyin ama her şeyin bir zamanı var bırakın bebiş karnınızda kendine gelsin spermler geri aksada içinizde kalanlar olgunlaşmış yumurtalarınızı bebeğe hazırlasın değil mi biraz zaman tanıyın hamilelik sürecine erken gebelik testini yapmak size hiç bir şey kazandırmaz bilginiz olsun. Sitemizde bugün açtığımız bir konu vardı kızlar. Yabancı bir siteden çevirerek yazdık. Ağzımız açık kaldı. En ilginç şekilde hamile kalan kadınların olduğu bu konumuzu da dilerseniz inceleyebilirsiniz. Hatta inceleyin ki hangi durumlarda gebe kalınıyor öğrenin az ufkunuz genişlesin.

idrarda hamilelik testi ne zaman yapılmalı

İdrar testinde hamilelik kaç gün geçince belli olur ?

EVDE GEBELİK TESTİ NASIL YAPILIR ? Bu konumuzu incelediğinizde evinizden yapabileceğiniz hamilelik testlerinin nasıl yapılacağını tek tek sizlere anlattık kızlar bunu inceleyin. Ha ben evdeyim hiç bir şekilde dışarıya çıkamıyorum diyor iseniz belkide bu konuyu inceleyerek atadan nineden kalma limon ve karbonatla gebelik testi  yapmanızın vakti gelmiştir ha ne dersiniz ?

DOĞAL YÖNTEMLERLE GEBELİK TESTLERİ de yapabilirsiniz ama güvenirliliği konusunda yüzde bilmem kaç bile ihtimal vermem biz daha önce açtığımız bu konudaki testleri yapıp doğru çıktı diyen kadınlarımızı da biliyoruz. Şimdi gelelim hamilelik testinin nasıl yapılacağına.

İdrar testinde hamilelik çıkmayanlar dikkatle okuyun

Öncelikle bu hamilelik testini sabah yaptığınız idrar ile yapacaksınız bunu baştan belirtelim kızlar .İdrar testlerinden yapılan hamilelik tahlillerinde bazen net sonuç alamıyoruz. Eğer Reglimizin üzerinden 3-7 gün arasında bir geçiş yani gecikme var ise ve adet tarihlerimiz ve döngülerimiz güvenli ise test yapabiliriz demektir. Testleri lütfen iyice inceleyin ve mümkün ise testleri sabah saatlerinde yapın kızlar. ( sabah idrarı durumu önemli ) Bu testi nasıl yapacağınız hususunda zaten aldığınız ürünün prospektüsünde gereken açıklamalar yapılmaktadır.

Testleri lütfen doğru kontrol edin biraz süre geçtikten sonra ikinci çizgi bağı durumlarda sonradan belirmektedir. Dolayısı ile hemen vaz geçmeyin. Testi iyice inceleyip bakın kızlar. Testle ilgili sıkıntılarınız yada ikinci çizginiz silik çıkar ise lütfen bu konun altından bize yorumlarınızı ve sorunlarınızı gönderin. Ha unutmadan kızlar bu testlerin yapılışında yanlışlık yapıyorsunuz. Yüzde yüz hamilemiyim diyor iseniz testi doğru yapacaksınız. Mutlak suretle bekleyeceğiniz dakika 10 kızlar. 10'uncu dakikadan daha sonra çıkan silik gebelik testlerine itibar etmeyin. Dilimizde tüy bitti aşağıdaki konudan yazdık hataya düşmeyin.

Gebelik testleri silik çıkarsa ne yapmalı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

 

İdrar testinde hamilelik ne zaman belli olur kadınlar kulübü hamilemiyim