18 aylık bebeğim bana vuruyor nasıl vazgeçirebilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

18 aylık bebeğim bana vuruyor kadınlar kulübü 18 aylık bebeğim bana vuruyor ne yapmalıyım hamilemiyim forum'da.​

Sevgili arkadaşlar benim 18 aylık bir bebeğim var ama çok kötü bir huyu elinde kuzenleri çok sık gelip gidiyor aklı da ermeye başladığı için her gördüğünü bize uyguluyor. Kuzenleri çok yaramaz bize de aynısını yapmaya çalışıyor onlar annesine babasına ne yapıyorsa bizimki de bize yapıyor. 18 aylık bebeğim bana vuruyor ne yapmalıyım bu durumda tavsiyelerinizi bekliyorum çocuğumu kuzenlerinden esirgemem ama ne yapmam gerektiğini bilmek beni rahatlatır.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
çocuğunuz artık 18 aylık sizin ve yavaş yavaş iletişime geçebilir sizin dediklerinizi anlayabilir güzel güzel anlattığımız da bunu yavaş yavaş akıllı koyar ve dediğinizi uygular ama bir taraftan da kuzenlerinin içinde yaşamak ve bu vurma durumlarını görmesi hoş bir durum değil. O çocukların da annesi ve babasinin çocuğu uyarıp yapmaması gerektiğini güzel güzel anlatması gerekiyor. Yine de siz çocuğunuzla güzel güzel konuşun bunu yapmaması gerektiğini hoş bir davranış olmadığını onun elinde anlatmaya çalışın. Bu yaştaki çocuklarda zaten biraz inatçılık olur çünkü 2 yaş sendromu yaşanabilir bu yaşlarda.tam olarak benmerkezciliği ve aşırı inatçılığın her şeyin ona ait olduğunu düşünme olduğunu biliyoruz. Geçici bir durum olduğunu unutmayın ama siz anne ve baba olarak üzerinde durmanız gerekiyor.

7 aylık bebeği olan anneler bebeğinizin neler yaptığını neler yapabileceğini merak ediyorsanız bu aile aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. "7 aylık bebekleriniz neler yapıyor yoruma gelin".

 
Üst