7 günde hamilelik belirtileri olur mu ?

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

7 günde hamilelik belirtileri kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da kasık ağrısı ilk gebelik belirtileri hamile kalınır mı ?


Kadınlarımızın tamamı yapılan her türlü ilişkilerden ters birliktelikten tutun da yakınlaşmadan sürtünmeden bile gebelik oluşup oluşmayacağını merak ediyorlar. Aslında bu durum, Türk kadınlarının olaya ne kadar hakim olduklarının da göstergesi. Siz bu konuya geldiğinize göre biraz önce saydıklarımdan değil de gerçek anlamda yapılan bir ilişkinin ardından hamilemiyim diye soruyorsunuzdur. En azından ben öyle düşünüyorum :)
7 günde hamilelik belirtileri kadınlar kulübü.jpg


" 7 günde hamilelik belirtileri şunlardır "

  1. Beklenilen regl tarihinin geçmesi adet gecikmesi.
  2. Kasıklarda ağrı ve batma durumlarının yaşanması.
  3. Halsizlik.
  4. Sürekli uyku hali.
  5. İştahta azalma ya da ani artış.
  6. Göğüslerde hassasiyet, batmalar ve ağrı ve büyüme.
  7. Kokulara karşı hassasiyetin oluşması.
  8. Bir iki gün süren çoz az kanama.
  9. Akıntının artması.
  10. Baş ağrılarının artması.
Yukarıdaki belirtilerden bir ya da daha fazlasını kendinizde hissediyor iseniz hamile adayısınız demektir arkadaşlarım. Peki Gebelik testini ne zaman nasıl yapacağız sorusuna aşağıdaki konu yardımcı olacaktır.


Sorunuzu net olarak cevaplamak istiyorum arkadaşlarım. İlişkiden sonraki 7 gün içinde hamilelik belirtisi olmaz hamile olup olmadığınız da ortaya çıkmaz. Öncelikle sizlerle burada anlaşalım. Bu kadar erken gebelik belirtisi alamazsınız. Alıyorum ama ben yukarıda yazdıklarınız bende de var diyor iseniz, bu sizin olayı psikolojik olarak takıntı haline getirdiğinizi gösterir. " Psikolojik gebelik belirtileri " diyebiliriz bunlara.

Hamile olduğunuzu en net gösteren işaret yukarıdan yazdığımız regl yani adet tarihinin geçmesidir. Adet tarihinize daha zaman var, ve stabil bir adet düzenine sahip iseniz, yani düzenli adet oluyorsanız, adete 2-3 gün kala o da kandan gebelik testi yaptırabilirsiniz. Beta hcg testlerinin sonucu kesindir. Bu zaman aralığında yaptı iseniz hamile iseniz hamilesiniz değil iseniz yüzde yüz olarak değilsiniz demektir.

Bunların haricinde, genelde adet düzenleri olmayan ve sürekli sarkan ya da erken şekilde gelen bir regl tarihine sahip kadınlarda durum yerleşme kanaması olabilir. Tabiki bunun da şartları bulunmakta kızlar. Aşağıdaki konudan bunu net olarak yazdık lütfen inceleyiniz.

 
Üst