77 pozisyonu nedir kızlar bilen var mı ?

  • Konbuyu başlatan seksdelisiyimben
  • Başlangıç tarihi
S

seksdelisiyimben

Guest

77 pozisyonu nedir Seks pozisyonları nelerdir? kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Bugün kız arkadaşım erkek arkadaşı ile konuşurken kulak misafiri oldum ben sevgilim var her türlü pozisyonu yapıyoruz ama ben bu 77 pozisyonunu duymamıştım aklıma takıldı baktım cinsellik bölümünüz var sorayım istedim. 77 pozisyonu nedir nasıl yapılır ben ilk kez böyle bi pozisyon duyuyorum var mı yoksa kendi aralarında bir şey miydi bu ?
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Selamlar hayatım kamasutra pozisyonlarında yüzden fazla pozisyon var bunu yazanlar yazmış ama ben de ilk kez duydum ve araştırdım. Öyle bişey yok hayatım öyle bir pozisyon yok yani zaman içinde burada pozisyonların neler olduğunu nasıl yapıldığını sizlere resim olarak atarız baya çok pozisyon var ama 77 pozisyonu diye bir şey yok malesef bulamadım. İnternetin her yerini taradım yok bilginiz olsun :)
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Ha bu arada Cinsel pozisyonlar ile alakalı bir konumuz var dı. Hamilelik için uygun pozisyonlar başlıklı konumuzu aşağıdan inceleyebilirsiniz tabiki istediğiniz gebelik ise değilsede test etmiş olursunuz :) Resimli olarak ta anlattık nasıl yapıldığını inceleyin lütfen.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Kamasutra seks kitabında Seksin 100 yolundan acaba siz 77. pozisyonu mu söylüyorsunuz. Onunla ilgili bir görsel buldum onu ekleyeyim Erotik V pozisyonu diye geçiyor acaba bundan mı bahsettiler mrk ettim şimdi :) Resmi de ekleyeyim bari.

kamasutra 77 seks pozisyonu v pozisyon.jpg
 
Üst