Agina koltuk örtüsü deneyimlerinizi yazar mısınız?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Agina çift taraflı koltuk örtüsü yorumları kadınlar kulubü agina çift taraflı koltuk örtüsü renkleri hamilemiyim forum'da.​


Merhabalar aslında koltuklarıma koltuk örtüsü bakarken gördüm bu ismi ne derece güvenilir ve kaliteli olduğunu sormak istedim sizlere. Agina koltuk örtüsü kullanan var mı aranızda. Hani bu çift taraflı olanlardan istiyorum ben. Yani iki tarafını da kullanayım diyorum. Bazen iki yüzü de farklı oluyor renk olarak o zaman daha kullanışlı oluyor çift taraflı kullanmak. Agina çift taraflı koltuk örtüsü deyince çıkıyor ama nereden alacağımı bilemiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Açıkçası siz diyene kadar böyle bir marka isim duymamıştım. Kullananlar var mıdır bilemiyorum ama ben kullanmadım ve duymadım da zaten. Ama ben araştırdım pek güvenilir gelmedi bana ne yalan söyleyeyim. Nette her gördüğümüze inanmamak lazım. Çok da şikayet olduğunu gördüm ürünle alakalı. Bilindik satış sayfalarında daha güvenilir ve fiyatları belli modeller bulabilirsiniz. Agina çift taraflı koltuk örtüsü deyince tek bir sitede çıkması da beni kuşkulandırdı açıkçası başka hiçbir sitede bunu göremedim. Dilerseniz trendyol ya da hepsiburada gittigidiyor n11 gibi yerlerden karşılaştırmalı olarak daha farklı zengin seçenekler karşınıza çıkabilir. Bir de aginanın satıldığı sayfaya baktım ama orada renk seçeneği bile çok yok sade bir kaç renk seçeneği o kadar. Fiyatı da 99 lira demişler kapitone baskılı koltuk örtülerine.

Eskiyen koltuk örtülerini nubuk kumaş ile değiştirme fikri sorusu ile gelen bir misafirimiz için sizler de yorumda bulunabilirsiniz. Ya da nubuk kumaşı daha önce hiç duymadıysanız siz de fikir edinebilirsiniz. ''Eskiyen koltuk döşemelerini nubuk kumaş ile değiştirsem'' konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst