Agzım Kuruyor Susuzluk hamilelik belirtisi olabilir mi

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Susuzluk hamilelik belirtisi mi kadınlar kulübü susuzluk hamilelik belirtisi olabilir mi hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar kızlar adetim hep birkaç gün gecikir aslında ama daha sanıyorum 4-5 gün var ama bildiğiniz gibi değil ağzım o kadar çok kuruyor ki susuzluk çekiyorum sürekli. Sizce susuzluk hamilelik belirtisi olabilir mi? Sık sık tuvalete çıkmaya da başladım. Anlam veremiyorum valla gebelik belirtisi ise böyle bir durum yaşayan bana fikir verebilir misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişebilen bir şey. Ağızda kuruluk diyip hamile kalanları da duyabiliyoruz ya da daha hiç duymadığımiz belirtiler de olabiliyor ama hamilelik belirtileri tamam kişiden kişiye değişir diyoruz ama bunların da belli bir standardı var. Yani tutup ayak parmağı ağrısı da bir hamilelik belirtisi olamaz. Hamile kaldığınızda vücudunuzda bazı hormonlar devreye girer ve bunlar vücudunuzun işleyişini değiştirebilir. Örneğin kasıkta ağrı ya da idrara sık sık çıkma mide bulantıları ile hamilelik sorgulanabilir. Susuzluk hamilelik belirtisi olabilir mi derseniz de çok görülen bir belirti değil. Yani dolaylı bir belirti olabilir. Siz yine de bu duruma bel bağlamayın ve adet gününüzü bekleyin. Susuzluk hissediyorsaniz vücudunuz susuz kalmış demek az su içiyorsunuz. Su içmeyi hiç bir zaman ihmal etmemeliyiz aslında.

Regl gecikmeleri olduğunda evde kendiniz test yapabilirsiniz. "Gebelik testi ne zaman yapılır" yazımıza mutlaka göz atın.


Yine erken gebelik belirtileri size net olmasa da hamile misiniz değil misiniz ipucu verebilir. "Erken gebelik belirtileri" yazımızda size yardımcı olacaktır.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst