Alfemo dante koltuk takımı hakkında sorum var?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Alfemo dante koltuk kadınlar kulübü alfemo dante koltuk takımı fiyatları hamilemiyim forum'da.​


Evleneli 15. Yılımıza giriyoruz. Artık bir şeyleri yenilemenin vakti geldi. Tabi bu yenilemeye de modası geçmiş ve içine çöken koltuk takımlarını değiştirmek ile başlayacağız. Eşimle birkaç gündür mobilya bakıyoruz. Yalnız nedense Alfemo dante markası hiç aklımızda yokken dante koltuk takımı çok hoşumuza gitti. Sağlam bir marka mıdır? Ürünleri nasıldır bilmiyorum ama oturumu ve görüntüsü tam kafama göreydi. Ne dersiniz? Bu koltuk takımını alayım mı? Kullananalar yada ürün hakkında bilgisi olanları yazarsanız sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Bizim de hikayemiz size yakın. Bende eşimle bir hafta kadar gezdim. Alfemo dante koltuk takımı gerçekten de güzeldi. Modern görünümü ve istediğiniz renk seçenekleri de ürünü daha da çekici kılıyor. Evet oldukça sağlam olduğunu da gördük. 3 + 2 + 1 + 1 ile sunuluyor. Ama dilerseniz ikili koltuk yerine de üçlü olanı alabilirsiniz. Tabi fiyat farkını ödemeniz gerekiyor. Kumaşları gerçekten de kaliteli. Leke geçirmiyor. Ben beğenmiştim. Bu saydığım yönlerinden dolayı da tavsiye edebilirim. Son olarak şunu da belirteyim. Mobilya alırken ücret ve fiyatta önemli. Bu açıdan bütçenizi de düşünün derim size. Alfemo markası diğer bilindik markaların biraz geri planında kalmış. Ama kaliteli. Bununla birlikte de fiyatı da biraz tuzlu. Biz o muadillerde fiyat olarak biraz daha uygun bir mobilya tercih etmiştik. Ama paramız yetseydi Alfemoyu da alabilirdik.

''Koltuk takımı alırken nelere dikkat etmeli?''​

  • Koltuk takımının kalitesine önem verilmesi
  • Rahatlık önemlidir
  • Özellikle kolay temizlik açısından yerden yüksek olması önemli
  • Kumaş yapısı kalitesi önemli
  • Renkleri ve dekorasyonunuza uyması açısından önemli
Eskiyen aşınan koltuk takımlarınızın kılıflarını değiştirmek gibi bir düşünceniz varsa hemen aşağıya bir link bırakıyorum. ''Eskiyen koltuk döşemelerini nubuk kumaş ile değiştirsem'' konunun linki aşağıda.

 
Üst