Altın kaplama bilezikler kullanan var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Altın kaplama bilezik kullananlar kadınlar kulubü altın kaplama bilezik fiyatları hamilemiyim forum'da.​


Kızlar yaa annem tam bir altın manyağı. Çok seviyor altın takmayı. Taksın takıştırsın kadın gezsin. Tabii gezemiyor o ayrı koronadan da:) Ama gerçekten birileri ona altın alsın çok şok seviyor. Şimdilerde malum korona var işsizlik sıkıntı. Yani işler de pek yolunda gitmiyor. Annemin de yakında doğum günü. Ona bilezik ya da altın almayı çok isterdim ama hem iş durumları hem altın fiyatları oldukça yüksek alacak gücüm de yok yani. Bu altın kaplama bilezikler var kullananlar var mı? Nasıl onlar fiyatları nedir? Renk bozukluğu oluyor mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çok güzel bir şey annenizi düşünüp hediye almak istemeniz. Aslında annelere ne alsak ödeyemeyiz haklarını ama onları bir nebze mutlu etmek de bizlerin görevi. Annenizin neyi ne kadar sevdiğini bilmeniz de çok hoş. Altın çok seviyor olabilir ama anneler aslında çocuklarının pahalı hediye almalarına da gönlü razı olmaz bence. Onlar çocuklarının mutluluklarını görse yeter onlara en büyük hediye çocuklarının yanlarında olmalarıdır. Yanlış mı düşünüyorum aslında hediye bir gereç sevginizi göstermenin başka bedelsiz yolları da vardır. Anneye ilerleyen yaşlarında yoldaş olmak oma sahip olmak işte evlatlığın verdiği görevi üstlenmek en güzeli bence. Ama sizin gönlünüzden kopmuş bu zor durumda bile annenizi düşünüyorsunuz ne güzel sizin gibi evlada. Altın kaplama imitasyon bilezikler gerçekten farksız. Hatta bir gün babam şaka olsun diye anneme alıp gelmişti annem gözleri fırlamıştı yerinden ama imitasyon olduğunu anladık ne yazık ki:)

Bu imitasyon altın kaplama bilezikler imitasyon olsa da gerçeğinden ayırt edilemeyecek şekilde tasarlanır. Altında olduğu gibi çok ince işçilik vardır. Yani annenize verdiğinizde bile fark edemez şekilde tasarlanmıştır. Gerçek altın ile kaplandığı için sudan zarar gelmez ama parfüm alkol, deterjan, kimyasallardan korumalısınız. Oldukça da uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Altın kaplama bilezik filan demişken evde para kazanma konusu geldi aklıma. Hemen aşağıdaki linkten ''evde nasıl para kazanırım ihtiyacım var'' diyen misafirimize verdiğimiz cevabı görüntüleyebilirsiniz. Neden bu korona zamanı siz de evden para kazanmayasınız ki?

 
Üst