Anket doldurarak para kazanma işi gerçekten para kazandırır mı?

S

sorumvar

Member

Anket doldurarak para kazandıran siteler ekşi kadınlar kulubü anket doldurarak para kazanan var mı hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar evden oturduğum yerden ailemin bütçesine katkıda bulunmak istiyorum sizce bu anket doldurarak para kazanma işinde para var mı? Nasıl aylık ne kadar para kazandırır bilgisi olan varsa yazabilir mi? Anket doldurarak para kazandıran siteler hangileri? Biraz araştırmaya girdim ama emin de olamıyorum. Gerçekten para kazandırıyor mu bu siteler?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Size gerçekleri söylemek gerekirse lafı dolandırmadan söyleyeyim ki bu iş pek para kazandırmıyor arkadaşım. Boşuna vakit kaybı diyebilirim. Tüm gün bu işle uğraşsan bile aylık belki 100 lira kazanırsın bu tür bir iş. Hem de bir şey kazandırmıyor bari daha nitelikli işler araştırın. Bu bence insanları kandıran bir yol. Hele bazı siteler tam dolandırıcı sizi zengin edeceğiz diyen sitelere kesinlikle itibar etmeyin. Bu anket doldurarak para kazanma işi sizi zengin etmez hatta çok uğraşlar sonucunda cüzi paralar kazanabilirsiniz. Ayrıca bu işin eğlenceli bir iş olduğunu da düşünmüyorum. Anket doldururken ilk birkaç seferden sonra sıkıcı gelebilir. Evde yapabileceğiniz başka işlere bakabilirsiniz. Örneğin bazı firmalar evde iş veriyor paketleme tarzı işler hangisi size uyuyorsa başvurabilir para kazanabilirsiniz.

Evde nasıl para kazanırsınız hemen aşağıda sizin için paylaşmak istedim. ''Evde nasıl para kazanırım'' ilginizi çekeceğini düşünüyorum arkadaşım linkten yazıyı inceleyebilirsiniz.

 
Üst