Annemin Dayısının Torunu ?

  • Konbuyu başlatan Nazlı
  • Başlangıç tarihi
N

Nazlı

Guest
Arkadaşlar ben annemin dayısının torunuyla tanıştım ve ona çok ısındım ama akraba olduğumuzu bilmeden tanışmıştım akrabalık bağımızı öğrenince resmen beynimden vuruldum ne yapayım sizce bu akrabalık bağı yakın mı ayrılmalı mıyım kafama çok taktım :(
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bence çok yakın akrabalık sayılmaz. Birinci dereceden akrabalık yani teze hala dayı amca çocuğu çok yakın akraba sayılır. Evliliklerde yakın akraba ilişkisinden dolayı çocuğunuzda genetik problemler olabilir. Ama annenizin dayısının torunu oldukça uzaktan akraba oluyor. Çok yakın yani kuzenlerle evlenmek hem yanlış bir düşünce hem kan bağı çok yakın olduğundan bebeklerde problemler olabileceğinden herkese ters gelebilir bana da ters ama sizin bence sıkıntı değil. Sevdiyseniz arada bağ da oluştu ise mutluluklar dileriz.

Evlenmek de aslında zor değil evlenilir ama asıl önemli olan o evi evliliği ayakta tutabilmektir. Sevgi saygı sadakat kuralı karşılıklı güven evliliğin ana taşlarıdır. Ama maalesef ki günümüze baktığımızda evlilikler sonrası kısa süre sonra boşanmalar artmış düzeyde. ''eşim boşanmak istiyor çok çıkmazdayım yardım'' yazımızı incelemenizi tavsiye ederim.

 
Üst