Argivit kullananlar çocuğunuzda değişimler nedir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Argivit kullananlar kadınlar kulübü argivit kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar çocuğuma vitamin şurubu arıyorum biraz da boyu uzasın istiyorum argivit nasıl bir tercih sizce? Kullanırsak boyu uzar mı ayrıca içinde çok vitamin varmış ne dersiniz. Kullananlar varsa tavsiye eder misiniz? Argivit için çok yorumlar okudum. İyi bir takviyeye benziyor. Doktora danışmadan kullanabilir miyim çocuğum için? Argivit kullananlar varsa çocuğuna yorumlarınızı bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Anne baba olarak özellikle ben de bir anne olduğum için çocuklarımızın gelişimi büyümesi yemesi içmesi çok yakından ilgilendirir bizi. Doğaldır çocuğunuzun güzel şekilde büyümesini istemeniz yani. Ama size tavsiyem nacizane doktora danışmadan çocuğunuz için ne kadar masum olursa olsun kullanmayin kafanıza göre. Bir gıda takviyesi olarak bile düşünseniz de yine de bu tür şeyler doktora danışmadan kullanmamak gerekir. Daha doğrusu önce doktor çocuğunuzun değerlerine bakar sonrasında eksik varsa zaten öneride bulunacaktır. Değerlerinde eksik yoksa boşunadir bu tür seyleri kullanmak belki de zararı bile dokunabilir. Argivit kullananlar yorumlarına bakıldığında boy uzattığı söyleniyor elbette ama yine de siz kullanmadan önce doktorunuza danışınız.

Boy uzaması konusunda forumumuzda gelen sorulardan biri de hemen aşağıdaki linkini verdiğim konudur. İlginizi çekeceğini düşünerek paylaşmak istedim. "Marincap boy uzamasına etki ediyor mu" linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst