Marincap boy uzamasına etki ediyor mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Marincap kullananlar kadınlar kulubü marincap kullanımı hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben 20 yaşındayım marincap diye bir balık yağı kapsülü varmış kullanırsam acaba boyumun uzamasına etki eder mi? Marincap boy uzatır mı? Ya da gelişimime etki eder mi? Malum balık bulamıyoruz bari ilaçtan karşılasam balıktaki vitaminleri alabilirim belki. Ben 20 yaşındayım ama yaşıtlarıma göre boyum kısa boyumu bari 1-2 cm daha uzatsam ne isterim ki. Marincap kullananlar varsa fikirlerinizi bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Balık yağı içinde bulunan omega 3 tayfası gelişime büyük etkisi vardır. Çocukluktan sağlıklı beslenme ile yani sadece balık yağı değil de balık et ve gerekli besinlerle beslenmek beyine boyun uzamasına gelişime büyük etkisi var. Omega 3 vitaminleri boy uzamasına gelişime etkisi büyük. Aslında çok ta geç kalmış sayılmazsın. Kızlarda boyun uzaması 20 yaşa kadar erkeklerde 22 yaşına kadar devam etmekte. Mutlaka sağlıklı beslen spor basketbol voleybol olarak düzenli spor yaparsan daha 20 yaşındasın daha uzama sınırın var. Ayrıca dediğim gibi omega kullan sağlıklı beslen zararlı alışkanlıklardan uzak dur. Omega 3 içeriği de büyüme üzerinde olumlu rol oynarken bence alıp kullanabilirsin ama yine de sen doktora danış olur mu? Sağlıklı bir yaşam sürdürmek için elbette omega gibi diğer vitamin minerallere de ihtiyacımız var. Kafana göre kullanmak yerine bunu doktor kontrolünde kullanırsan daha iyi.

Sağlıklı bir bünye için metabolizmanın düzenli ve hızlı çalışması gerekir. Metabolizmanın hızlı olması durumu kilo alımı ya da çeşitli rahatsızlıkları da ortadan kaldırır. ''Metabolizmayı hızlandıran öneriler'' yazımızı mutlaka inceleyin.

 
Üst