Arkadaşlar ertesi gün kullanma sıklığı nedir üst üste kullanabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ertesi gün hapı kullanım sıklığı kadınlar kulübü ertesi gün hapı kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar evliyim ve şu an çocuk istemiyoruz ertesi gün hapı kullanıyorum bunu kullanmanın sıklığı nedir kullananlar yardımcı olabilirler mi? Ertesi gün hapını üst üste alabilir miyim zararı olur mu yan etkileri ağır mı ben ilk kez kullanacağım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi bana söyler misiniz ertesi günü hapı kullanma sıklığı nedir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ertesi gün hapları çok sık üst üste kullanılmamalıdır. Yan etkileri ağır olabilir. Bu yan etkilerden en önemlisi ve sık görüleni adet gecikmesidir. Başka ağır yan etkileri de olabilir tabi. Size önerimiz bir ayda birden fazla kullanmamakla birlikte yılda üçten fazla kullanılmaması gereğidir. Ayrıca eğer ki mecbur kalirsaniz yani korunmasız bir ilişki sonrasında şüphelendiğiniz bir durum varsa ilacı almanız doğru olur. Ertesi gün hapı kullanımı dikkatli olunması gereken doktor kontrolünde kullanılması gereken bir durumdur. Benim size tavsiyem şimdilik çocuk düşünmüyor iseniz aile planlaması durumunu bir doktora danışmanız iyi olur. Ne kadar süre düşünmüyor iseniz ona göre doktorunuz en doğru korunma yöntemini size sunacaktır.

Ertesi gün hapı hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz. "Ella ertesi gün hapı ne kadar etkili" konumuzda Ella ertesi gün hapı ile alakalı konunun içeriğini görebilirsiniz.

 
Üst