Arzum mora süpürge özellikleri nedir kullanımı nasıl?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Arzum mora kullananlar kadınlar kulübü arzum mora süpürge hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar epeydir elektrikli süpürgem bozuk yani zaten 10 yıldır kullanıyordum yenisini almaya karar verdim aklımda arzum var ama arzumun birkaç ürünü kullandım ve çok memnun kaldım acaba elektrikli süpürgeleri nasıl merak ediyorum özellikle Arzum Mora süpürge kullananlara sormak istiyorum bu markanın bu modelinden memnun kalanlar var mı çekim gücü nasıl cevaplarsanız sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet aslında arzum ürünleri kullanışlı ve uzun ömürlü oluyor. Benim de memnun kaldığım arzum urunlerim var evde kullandığım. Ama hiç elektrikli süpürge kullanmadım ya da şahit olmadım. Arzum mora süpürge ile ilgili kullanıcı yorumlarına baktığımızda kimisi çok memnun kimisi ve tek memnun kalmış görünmüyor. Ben de aslında süpürge alırken çekim gücünü merak ederim toz torbalı mı ya da torbasız mı olması da dikkat edelim motor gücüne dikkat ederim bunlar bir kriterdir elektrikli süpürge alırken. Bir yorumda bu süpürge ile ilgili boyutları ufak portatif kolay kullanım özelliğine sahip ama çekişinin pek iyi olmadığı söylenmiş. Kimisi de idare edebilir Bir süpürge demiş yine de siz süpürge alırken mutlaka bir yere bağlı kalmayın farklı yerlere de bakın hatta farklı markalarla karşılaştırın bu şekilde almanızı öneririm. Aslında ne varsa eski makinelerde var kızlar😌

Elektrikli süpürge alacaksanız mutlaka aşağıdaki konuya bir göz atmanızı tavsiye ederim. "Elektrikli süpürgesi olarak en çok hangisi iyi" bu konuda aklında soru işareti olanlar konuya ulaşarak fikir edinebilirler hatta elektrikli süpürge kullanıcıları memnun kaldıkları ürünle alakalı yorum yapabilirler.

 
Üst