Aşılama yaptırmaya karar verdik fiyatları nasıl acaba?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Aşılama fiyatları kadınlar kulubü aşılama fiyatları ne kadar hamilemiyim forum'da.​

Kızlar bir sorunum var sizlere sormak istiyorum. Artık kaynanamın ve etrafın baskılarındna bıktım. Çocuk yap diyorlar da nasıl yapacağımı söyleyen yok. Para durumunu da soran yok. Ben de bu baskılardan sıkıldım eşimle konuştum. Eşimde tüp bebek için paramız yok ama aşılama deneyebiliriz dedi. Sorunumuz da tahlil yaptırdığımızda ben de yumurtlama tembelliği eşimde de sperm hareketsizliği çıkmıştı. Şimdi biz daha merkez arayışı içindeyiz Ispartada yaşıyoruz önerebileceğiniz yer ve aşılama fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Umarım dilediğiniz gibi olur. Sorununuzu biliyorsunuz. Önemli olan bundan sonra iyi bir merkez seçimi ve tedaviyi devam ettirmeniz. Isparta'da olduğunuz için Antalya'ya yakın olduğunuzu düşünerek Antalya'da harika bir merkez ismi vereceğim. Antalya tüp bebek merkezini bir arayıp sormanızda fayda var. Oldukça başarı oranları yüksek bebek tedavisinde. Tahlilleriniz yapılmış ama orada da her şey baştan başlayarak muayene ve geçmiş hikayeniz dinlenir ve ona göre tedavi uygulaması yapılır. Kadrosu çok başarılı. Oldukça deneyimli ve işinin ehliler. Hem aşılama hem tüp bebek konusunda uzman ekip çalışıyor. Misafirhaneleri bile var onu da aradığınızda sorabilirsiniz.

''Aşılama nasıl yapılır?''​

  • Öncelikle yumurta takibi işlemine başlanır
  • Yumurtalar ilaçla yeterince olgunluğa eriştikten sonra çatlatma iğnesi yapılır
  • Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşinizden sperm alınarak enjektör iğne yardımı ile rahminize bırakılır
  • Aşılama sonrası hemen günlük yaşamınıza dönebilirsiniz.
  • Anestezi yapılmasına gerek kalmaz
  • Aşılama sonrası dinlenmenizde fayda var ağır kaldırmamak fiziksel olarak yorulmamalısınız
  • Aşılama sonrası 3-5 gün kadar cinsel ilişkiye girmemenizde fayda var.
Aşılamada tüp bebek gibi başarı yüzdesi çok yüksek değildir. Aşılamada %15 kadar ama bu tutmayacak anlamına da gelmez. Aşılama fiyatlarına gelince her merkezin belirlediği aşağı yukarı yakın fiyatlar olmakta. Aşılama fiyatları 2020 yılına ait ücretleri 600-6000tl arasında değişiyor. Dediğim gibi bu ortalama ve merkezlere göre illere göre değişen 2020 aşılama fiyatları. Buradan dilerseniz Antalya tüp bebek merkezi sayfasından iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Aşılama yaptırmak için karar verdiniz o zaman sizi aşılama yaptıranların yorumları sayfasına göz atmanızı tavsiye ediyorum. ''Aşılama yaptıranların yorumlarını istiyoruz'' sayfasından siz de yorumda bulunabilir sorularınızı sorabilirsiniz.

 
Üst