Aslan burcu erkek arkadaşım peşimden koşsun istiyorum

S

sorumvar

Member

Aslan erkeğini peşinden koşturmak kadınlar kulubü aslan erkeğini peşinden koşturmak hamilemiyim forum'da.​

Kızlar benim erkek arkadaşım aslan burcu onu kendime bağlamak ve arkamdan koşsun istiyorum. Çok ilgisiz bana karşı neden bilmiyorum ama. Ayrılmak da istemiyor ben onu seviyorum hem de çok ve ayrılmak istemiyorum. Ama bana bağlı ve arkamdan koşsun gelsin sorsun arasın istiyorum. Aslan erkeğini peşinden koşturmanın yolları var mıdır? Bana tavsiyeler verir misiniz ihtiyacım var? Aslan burcu erkeği sevdiği kadına sadık olur mu sonuna kadar gider mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Dilersen öncelikle aslan erkeği özellikleri hakkında bilgi vereyim sana. Aslan burcu erkeği özellikle görüntüsü ile saçları havalı duruşu ile karşımıza çıkar. Romantiktir aslan erkekleri. Güzel sözler söylemeyi severler ama karşı taraftan da ilgi alaka yakınlık beklerler. Eğer sizden bir ilgisizlik sinyali aldıysa size karşı olan soğuma nedenleri bu olabilir. Aslan burcu erkekleri hem sevecen hem de girdiği ortamda kendilerini belli ederler. Aslan burcu erkeği kolay kırılgan ve küsen bir yapıya sahiptir dolayısı ile siz bir şey yaptıysanız bilmeden kırılmış olabilir. Onu kendinize çekmek için ona ilgi ve yakınlık göstermek gerekecektir. O romantiktir ama sizin de ona karşı aynı şekilde olmanız onu kendinize çekecektir. Aslan burcu erkeği oldukça da gururludur. Lider özelliklere sahip bir burçtur aslan ve yönetmek isteyecektir her durumda şartta sizi. Eğer bir aslanın yönetimine girecek durumunuz varsa aslan ile güzel ilişkiler kurabilirsiniz.

Haziran ayında doğanlar burcunu merak edenler mutlaka aşağıdaki linke bakabilirsiniz. ''Haziran ayı doğdum burcum nedir'' yazımızın içeriğine bakabilirsiniz.

 
Üst