Ayağımda kasinti var butafly krem işe yarar mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Butafly krem ne işe yarar kadınlar kulübü butafly krem ne için kullanılır hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar sanıyorum ki iki gündür ayağımda bir kaşıntı var ve bu mantar olabilir diye düşünüyorum evde eskiden annemin kullandığı butafly krem vardı onu sürsem iyi gelir mi acaba ne düşünüyorsunuz? Ayağı feci şekilde kaşınıyor butafly krem ne işe yarar acaba ayağımdaki mantarı geçirmek için işe yarar mı yoksa doktora mı görünmeliyim bu kremi ayağındaki mantar için kullanan var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Butafly krem dermatoloji bir kremdir cilt hastalıklarında kullanılan krem özellikle mantar enfeksiyonlarını tedavi etmek için iyi bir kremdir ciltteki mantarı öldürür ve cildi yenileyerek mantar oluşumunu engeller. ama şunu da bilmelisiniz ki başkasının ilaçlarını kullanmamalısınız sadece doktor reçetesi ile kullanılan bir ilaçtır bu doktorunuza bir görünüm dilerseniz belki mantar bile değildir o kaşıntı belki başka bir ilaç verecek ve kolay bir şekilde geçebilecek bir sıkıntıdır ayağınızdaki. Her ne kadar da cilt mantarlarında iyileştirici rolü olsa da mutlaka doktora gördüm o şekilde doktorun verdiği ilacı uygulayın derim ben. Özellikle tırnak enfeksiyonlarında kullanılmaması önerilmektedir bu kremin. Kafanıza göre ilaç kullanmak farklı reaksiyonlara yan etkilere sebep olabilir bunu siz bilemezsiniz doktorunuzun gördükten sonra tedavi uygulaması daha sağlıklı olacaktır.

Peki travazol kremi vajinal mantar için kullanılır mı? "travazol kremi vajina mantarı için nasıl kullandınız" kremin gerçek tedavi amacı nedir hangi hastalıklarda kullanabilirsiniz aşağıdaki yazıdan inceleyebilirsiniz.

 
Üst