Ayak kokusuna kalıcı ve kesin çözüm nedir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gül form ayak kokusu kadınlar kulubü gül form ayak kokusu nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.​


Herkesin bir kusuru olur ya. Benim de kusurum ayaklarımın kokması. Ayakkabı çıkardıktan sonra hem ayakkabım hem de ayaklarım kokuyor. İnsanların burnunu tutmamak için halden hale girdiklerini görebiliyorum. İşim gereği sürekli ayaktayım ve en az 8 – 10 saat ayakkabılarım ayağımda. Bende pek dikkat etmiyorum. Ama artık kendim bile rahatsız olmaya başladım. İnsanlar neden benim ayak kokumdan rahatsız olsun ki? Bir arkadaşım gül form ayak kokusu neden kullanmıyorsun dedi. Ama pek anlamadım. Gül form ayak kokusu nedir? Etkili midir? Nasıl kullanılır?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Kötü ayak kokusu bir çok insan için büyük problem oluşturuyor. Ayrıca kokan kişiye pek bir şey de diyemiyorsunuz. Ama burnunuzun direği kırılıyor. Benim bir arkadaşım vardı. Kalbi kırılmasın diye söylemiyordum ama en son dayanamadım. Artık bizim eve ziyarete gelince ilk banyoya ayaklarını yıkamaya sokturuyorum. Evet Gülform gerçekten de ayak kokusunu veya ayakkabılarının kokusunu gidermede etkili. Ayağı koksun yada kokmasın biraz kendisi ile ilgilenenler gülform kullanıyor. Kutu içerisinde de 6 ufak paket bulunuyor. Her biri bir ay kadar kullanılıyor. Bir kuru 6 ay kadar yetiyor. Ayak ve ayakkabı kokusu gideren özel bir pudra içeriyor. Değişik kullanım şekilleri bulunuyor. Bir poşeti ikiye bölerek ayakkabı içerisine boşaltabilirsiniz. Ardından bu şekliyle kullandığınız da 30 gün sizi idare edecektir. Hani eğer çok kokmuyorsa, bu pudrayı ayakkabı dolabınıza da hafif serpiştirerek kötü ağır kokuyu da giderebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla organik bir üründür. Kalıcı mı geçici mi bilemiyorum ama kullanmanızda fayda var zararı yok sonuçta.

Horlama sorunu da aslında hem kişinin kendisini hem yakınlarını zora sokan bir sorun. ''Horlama neden olur horlama nasıl geçer'' başlıklı yazımızı da okuyarak bu konuda bilgi edinebilirsiniz.

 
Üst