Ayak terlemesine çözüm var mıdır fikirleriniz nedir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ayak terlemesi nasıl geçer kadınlar kulubü ayak terlemesine ne iyi gelir hamilemiyim forum'da.​

Merhaba ben bir konuda fikrinizi almak için geldim buraya. Benim 5. sınıfa giden oğlum var ayakları çok terliyor neden acaba? Ayakları evde olsa bile terliyor çorabın içinde. Bu bir rahatsızlık mıdır? Doktora götürmek gerekir mi? Ya da evde bir çözümü var mıdır arkadaşlar yaa. Kendisi de rahatsız oluyor bu durumdan. Ayak terlemesi nasıl geçer fikirlerinizi bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ayak terlemesi yani aşırı bir terleme durumu varsa bu bir hastalıktır tabii ki. Aşırı terlemenin adı aslında hiperhidrozisdir. Aşırı ayak terlemesi herkeste olabilir evde yapılabilecek çözümler özellikle ayakları anti bakteriyel sabunla yıkamak. Çorap seçimi sentetik değil yün pamuk karışımı çorap giymek gerekir. Özellikle ayakları terletmeyen ayakkabı tercih edilmeli. Bunları yaptıktan sonra da terleme geçmiyor ise mutlaka bir dermatoloğa görünmesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Doktorunuz daha farklı tedavi yöntemleri önerebilir.

Ayak terlemesine bağlı ya da ayak terlemeden de ayak kokusu oluştuğu durumlarda ne yapılması gerektiğine ilişkin yazı bırakıyorum sizler için. ''Ayak kokusuna kalıcı ve kesin çözüm nedir'' hemen aşağıda linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst