Bebeğim için sinek ilacı olarak ne kullanabilirim?

S

sorumvar

Member

Bebekler için sinek ilacı kadınlar kulubü bebekler için sinek kovucu hamilemiyim forum'da.​

Kızlar benim doğumum bahara gelecek hem de öyle bir yerdeyiz ki sinekler ve sivrilerden geçilmiyor. Biz hadi detan filan kullanıyoruz ama bebeğim olunca ne yapacağız merak ediyorum. İlaçlama bile fayda etmiyor çok sıcak ve nemden dolayı sivriler anamızı ağlatıyor desem yeridir. Bebekler için sinek ilacı var mı ya da doğal yöntemler kullanabilir miyim bebeğim doğduğunda?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yazın maalesef nemli ve sıcak yerlerde çok sivri sinek oluyor. Özellikle daha çok çocuklara saldırıyor namussuzlar. Bunun önlemlerini alabilirsiniz. Öncelikle sıradan bir yöntem ama bence sinekleri %50 kesen bir yöntem bu. Beşiğine tül geçirmek bebeğiniz uyurken. Yine evinizde lavanta bitkisi yetiştirmek sivri ve kara sinek türü uçan böcekleri evinize gelmesini engelleyecektir. Ayrıca bebeğinizin odasının kapısının kenarına sinek kovucu raid elektro ısıtıcı ile sivrilerden koruyabilirsiniz. 8 saate kadar etkilidir. Ayrıca kokusuz olmasıyla bebeğiniz etkilenmeyecektir. Ayrıca eczanelerden alabileceğiniz organik zararsız bebeklere özel üretilen sivrisinek kovucular bulunmakta. Ultrasonik sinek kovucu milkway sinek kovucu da tamamen zararsız çok az düzeyde elektrik harcayan ama kullanırken eşyaların arkasına değil önünde yani tamamen önü açık olması gerekiyor maksimum koruma için.

Sizin ilginizi çekebileceğini düşündüğüm bir konu daha paylaşmak istiyorum. ''Bebek odası yeni mobilya kokusu zarar verir mi'' bebeğinize mobilya almayı düşünüyorsanız hemen yazımıza bir göz atabilirsiniz.

 
Üst