Brezilya cevizi çayı zayıflattığını duydum doğru mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Brezilya cevizi çayı ile zayıflayanlar kadınlar kulubü brezilya cevizi çayı kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar brezilya cevizi çayı ile ilgili bilgisi olan var mı? Zayıflattığını duydum hatta instagramda sanki bir ara Selin ciğerci demişti zayıflatıyor filan diye o kadına da inanasım gelmiyor ama reklamlarını çok görüyorum yaa zayıflatıyor mu gerçekten sizlere de sormak istedim. Brezilya cevizi çayını nereden alabilirim acaba güvenilir bir yer var mı bir de nasıl kullanılıyor?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım brezilya cevizi aslında çok faydalı bir ceviz ve kilo verdirmeye de faydası olduğu söyleniyor ve bu cevizin çayını paket haline getirip satıyorlar. Hatta brezilya cevizi doğal bir selenyum kaynağı çok faydaları bulunmakta. Hem lifli olmasıyla kilo vermeye yardımcı oluyor aynı zamanda içeriğinde karbonhidrat neredeyse hiç yok. Kalbi de koruyor bağışıklığı güçlendiriyor. Lif ve protein bakımından zengin bir çerez olduğu için tok tutup zayıflatıyor da. Bunu çay olarak tüketmek en doğrusu. Ama piyasada ne olduğu belirsiz brezilya çayı adı altında satılan çaylar güvenilir gelmiyor ise siz brezilya cevizinin kendisini alın ve ezerek çay olarak tüketebilirsiniz. Biraz biberiye biraz yeşilçay biraz kiraz sapı, biraz sinameki, biraz hibisküs otu biraz avakado otu, biraz da goji berry otu ile demleme bir çay yapıyorsunuz kendinize. Ama yapamam uğraşamam diyorsanız aktarlardan da hazır çay alabilirsiniz.

Arkadaşım ingiltere çayının da zayıflattığı söyleniyor dilersen şu aşağıdaki linkten ''ingiltere çayını nasıl alabilirim nasıl kullanabilirim'' konumuzu ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

 
Üst