Buzdolabında kötü et kokusu nasıl temizlenir?

S

sorumvar

Member

Buzdolabı bozulmuş et kokusu nasıl giderilir kadınlar kulubü buzdolabı kokmuş et kokusu nasıl giderilir hamilemiyim forum'da.​


Arkadaşlar benim sorum şu ki ben hafta sonu annemlere gidtmiştim hem temizliklerini yapmak için hem de mecburen kalmak zorunda kaldım çünkü hafta sonu yasağı vardı. Annemlere bakacak kimse olmadığı için ben ilgileniyorum 2 saat mesafedeler. Hafta sonunda eve bir geldim ki eşim çiğ eti koymuş kapak kapatmadığı için buzdolabına olduğu gibi kötü et kokusu sinmiş. Buzdolabı bozulmuş et kokusu nasıl giderilir pratik bir bilgi var mı bununla ilgili?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bazen olabiliyor böyle durumlar maalesef. Hele erkekler pek dikkat etmiyor böyle durumlara. Ama çözümü var en azından deneyebilirsiniz. Mutlaka bozulan eti buzdolabından uzaklaştırmışsınızdır. Ayrıca içini boşaltıp sirkeli su ile güzelce temizleyebilirsiniz. Ayrıca buzdolabınızı yeniden yerleştirdiğinizde kuru kahve de koyabilirsiniz. Çünkü kahve kokusu aynı zamanda kötü kokuları yok edecektir. Bence bunları yaptıktan sonra koku kalmayacaktır. Arada bir sirkeli su ile silerseniz buzdolabı içini kötü kokulara yer vermeyecektir. Buzdolabındaki kötü et kokusu bu şekilde giderilebilir.

Bu tür kokulardan biri de çamaşır makinesinden gelen kötü kokudur. Çamaşır makinesi içinden neden kötü koku gelir hiç düşündünüz mü? Aklınızın bir kısmında bulunması gereken bilgiler hemen aşağıda linkte. ''Çamaşır makinemden gelen kötü kokuyu nasıl yok ederim'' hemen linkte tıklamanız yeterli.

 
Üst