Çağla Şikel Saç Rengine Bayılıyorum

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Çağla Şikel Saç Rengi Nedir Çağla Şıkel Saç Renkleri kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


İlk mankenlik yaptığında Beyaz Show isimli programda gördüm kendisini, o zamanlar boynunda bir haç vardı baya yadırgamıştım onu ben. Şimdilerde Boşandı ve Fox Tv de programda çıkıyor. dönem Dönem saçma şayler ile gündeme gelse de, azmi, çalışkanlığı, çocuklarına bakışı benim çok ama çok hoşuma gidiyor. Tabiki hoşuma giden başka bir şey daha var o da tabiki onun mükemmel saçları. Saç renkleri arayanlar bence bu kadını takip etmeliler. İnanılmaz saçlara sahip.

Çağla Şikel Saç Rengi İlham Alınası Değil Mi ?


Saçlarının rengini değiştirmek isteyen kadınların rol model olarak bu kadını almalarını isterim nihayetinde inanılmaz özgün ve naturel saçları var. Kendisinin esmer tenli olduğu düşünüldüğünde esmerlere giden saç renkleri hangileridir diye demeye gerek yok. Takip et Şikel'i gör bakalım nasıl gidiyor esmerlere bu renkler :)

" Çağla Şikel'in Saç Rengi Nedir Kullandığı Renkler "

Küllü sarı, açık sarı ve açık sarı tonları, fındık kabuğu rengi, karamel rengi, kumral rengi ve tonlarını kullanıyor. Kullandığı Renk Koleston 12/0 Saç rengidir

Kullandığı Açık Sarı Rengini ben en çok kendisine yakıştırıyorum. Hangi Renkti Nasıl Bir renkti diye merak edenler için hemen bir tane görsel eklemek istiyorum.

Çağla Şıkel Saç Rengi Açık Sarı


Görüldüğü üzere inanılmaz güzel yakışmış değil mi kızlar ? Bence denemelisiniz yukarıdan verdim Koleston 12/0 kullanabilirsiniz.

Çağla Şikel'in kullandığı saç rengi Küllü Sarı Rengi

Çağla Şikel Küllü Sarı Saç Rengi


Kullandığı küllü sarı saç renginin onun yüzünü biraz daha solgun ve yaş olarak yaşlı gösterdiğini söyleyebilirim. Tabiki bu benim kişisel fikrim yi ne de siz bilirsiniz kullanmak isterseniz tamda böyle bi renk kızlar.


Çağla Şıkel Saç Rengi - Fındık Kabuğu Saç Rengi

Çağla Şıkelin saç rengi fındık kabuğu rengi


Daha kadınsı bir yüz şekline sahip gösteren fındık kabuğu saç rengini çok uzun süre kullandı bu renkte kendisine çok ama çok güzel yakışıyor. Ben de sizlere bu rengi önerebilirim ama bir numarada olan saç renginin açık sarı olduğunu söylemem gerekiyor. hamilemiyim.org

Tabiki kullandığı bir çok renkte olabilir ben sizlere bu saç renklerinin markalarını yazmak istiyorum kızlar.

Çağla Şıkel kullandığı saç renkleri ve boya markaları

  • Loreal Excellence Pure Blonde Açık Sarı Saç Rengi.
  • Palette Deluxe 9-1 Küllü sarı saç boyası
  • Garnier 9/13 açık küllü saç rengi boyası
  • Loreal Majirel 9.1 sarı saç rengi bu diğerlerine göre biraz daha pahallıdır.
  • Wella Koleston Fındık kabuğu saç rengi boyası 1/3
  • Garnier doğal renkler serisi 7/3 fındık kabuğu saç rengi
  • Voila saç boyası 7/31 buda fındık kabuğu ama siz Kolestonu kullanın kızlar.
 
Üst