Çatlak kremi kullanıp fayda görenler çatlaklar başıma bela

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Çatlak kremi kullananlar kadınlar kulübü çatlak kremi faydaları hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar bacılar ya ne kullandiysam göbeğimde ve bacaklarımda çatlaklar oluştu. Kakao yağı mi kullanmadım kantaron yağı mi kullanmadım kullanmadığım bir şey kalmadı ve karnımda çatlaklar dolu. Sizler neler yaptınız gerçi artık doğum yaptım ben ama çatlaklara dolu bir karna sahibim bunu geçirmek için neler yapabilirim bunu söyleseniz sevinirim. Çatlak kremi kullananlar neler kullandınız faydası olan krem ya da karışım varsa paylaşın lütfen yaaa
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yani size kötü bir haberim var ama valla çatlak oluştuktan sonra kremlerin pek bir faydası olmuyor doğrusu. Lineac mustela bio kıl gibi kremleri kullanabilirsiniz yine doğal yağlardan karışım da yapabilirsiniz. Evde çatlak kremi olarak hazırlayacağınız bitkisel çözümler de var bunlardan birisi kuşburnu tohumu ve tatlı badem yağı yine atkuyruğu duydunuz mu bilmiyorum ama bu da çatlaklara iyi geldiği söyleniyor havuç merhemi çatlakları gideren doğal avakadolu kremler ya da kendiniz de avokadolu krem yapabilir ve çatlak olan bölgelere uygulayabilirsiniz. Avakado yulaf tatlı badem yağı ile hazırlayacağınız kremi çatlak olan bölgelere uygulayabilirsiniz. Ama işte bu kremler ve hazırlayacağınız yöntemler ne kadar etkili olur bilemiyoruz en iyi aslında en kesin çözüm çatlak tedavisinde fonksiyonel lazer teknolojisidir Bu sayede daha kesin şekilde çatlaklardan kurtulabilirsiniz.

Peki çok sorulan sorulardan biri olan gebelikte oluşan çatlaklar oluşmadan nasıl önlenebilir. Bunun için aşağıda yer alan linki tıklayabilirsiniz. "Çatlak kremi gebelikte işe yarar mı" bu konu ile ilgili detaya aşağıdaki yazıdan ulaşabilirsiniz.

 
Üst