Cilveli olmak nedir bana önemli tavsiyeler verin hanımlar

S

sorumvar

Member

Cilveli olmak kadınlar kulubü cilveli olmak nasıl olur hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar 2 yıllık evliyim ama eşim benden çok rahatsız ve şikayetçi. Bana diyor ki hiç cilve yapamıyorsun işveli cilveli değilsin az naz yap cilve yap diyor. Ben tam tersi yapamıyorum zaten o yap dedikçe de inadına yapmak içimden gelmiyor. Sizler neler yapıyorsunuz cilve adına hele bana bir söyleyin kızlar yaa. Cilveli olmak için neler yapmak gerekiyor hiç anlayamadım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evli olmak evli bir kadın olmak bazı sorumlulukları getiriyor. Tabii sadece kadınlar değil evli bir erkek de sorumluluk sahibi olmalı. Artık evli olmanın sorumluluğunda olmalı eşler. Hem evine hem birbirlerine. Evlilik hayatınızın en önemlisi de cinsel hayatının gereğini uygulamak gerekiyor. Cinsel hayat evliliğin en temel taşlarından biri. Bu olmazsa olmuyor kızlar maalesef. Hayat hayatın doğal akışı budur. Evlenmeden önce bu tür şeyleri bilmiyor olabilirsiniz ama evlendikten sonra işve cilve işlerini öğrenmek gerekiyor. Elinizin altında internet var ninelerimiz ne yapıyordu:) Erkek eşine tam anlamıyla bağlanmalı gözü dışarıda olmamalı kadın da erkeğini eve bağlamalı ilgi göstermeli. Sadece kadına düşmüyor tabii ki burada görev erkekler de kadını sevmeli halini hatırını sormalı eşine ilgisini belli etmeli her şey karşılıklı sonuçta değil mi? Ama siz de kadın olarak biraz cilve yapmanız iyi olur diye tavsiye vermek isterim.

Bakın siz cilve yapamıyorum diye şikayet ederken hangi sorunlarla boğuşan insanlar var :) ''Kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben nerelere gideyim'' diyor bir arkadaşımız. Sizler de destek olabilirsiniz yorumlarınızla.

 
Üst