Cinsel ilişkiye girmeden hamile kalınır mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İlişkiye girmeden hamile kalınır mı kadınlar kulubü ilişkiye girmeden hamile kalanlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla ilişkiye girmeden birlikte oldum. Benim iç çamaşırım yoktu ve prezervatif de kullanmıyorduk. İlişkiye girmeden hamile kalma mümkün mü? Çok korkuyorum daha 19 yaşındayız bir hata yapmış olabiliriz ama çok korkuyorum. Erkek arkadaşımın spermleri acaba vajinamdan içeri girmiş olabilir mi? Ya eğer hamile kaldıysam ne yapacağım ben? İlişkiye girmeden hamile kalanlar var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Maalesef burada aslında bizim sizi yargılama gibi bir durumumuz olamaz sizin tercihiniz ama sonucunu düşünmeden yapılan şeyler ve sonrasında hep pişmanlık. İşte öncesinde düşünmek gerekiyor biraz biz ne yapıyoruz diye. Ama olan olmuş sürtünme yolu ile birliktelik yaşamışsınız ve anladığım kadarıyla korunma olmamış. Şimdi burada birincisi iç çamaşırınız yok prezervatif tarzı korunma da yok. Erkek arkadaşın ejekülasyon anında eğer vajinana sperm hücreleri geldi ise ve o sperm hücreleri yeteri kadar hızlı ise ve tabii ki yumurtlama zamanına geldi ise o gün hamile kalma durumun var. Eğer yumurtlama zamanın değil ise korkma diyeceğim ama yine de dikkatli olmanız gerekir. Çünkü ilişkiye girmek gerekmiyor hamile kalmak için. Sperm hücreleri vajinadan kolayca içeri girebilir üstelik kızlık zarı bozulmamış biri bile bu şekilde hamile kalabilir. Risk düşüktür ama olur mu olabilir.

Merak edilen bize en çok yöneltilen sorulardan biri de ters ilişki ile hamile kalınır mı? ''Ters ilişki ile hamile kalınır mı?'' merak ediyorsanız linkten konuya göz atabilirsiniz misafirlerimiz.

 
Üst