Civan perçemi adeti söktürür mü?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Civan perçemi adet söktürücü kadınlar kulübü civan perçemi adet söktürücü nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar evlendikten sonra adet düzensizliği başladı bende. Bir türlü düzene girmedi. Doktora gittim hep ilaç hep ilaç nereye kadar. Kistler varmış adet düzensizliğine sebep oluyormuş? Adet düzensizliğine civan perçemi iyi gelir mi? Civan perçemi adet söktürür mü deneyenler varsa bana yardımcı olun lütfen. Civan perçemi adet söktürücü olarak kullananlar nasıl kullandınız?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Civan perçemi yıllardır çeşitli rahatsızlıklarda bilhassa kadın hastalıklarında çok kullanılan bir ottur. Adet düzenleyici, menopoz döneminde, ergenlik döneminde adet gecikmesi durumlarında kullanilan ottur. Adet gecikmeleri konusunda oldukça çok tercih edilir. Adet gecikmeleri zaman zaman olabilir ama uzun süre adet gecikmesi durumunda sıkıntı olabilir. Gerek hormonlara bağlı gerek kist ya da rahimde olabilen problemlere bağlı gecikmeler yaşanabilir. Adet gecikmeleriniz çok üzüyor ve uzun zamandır bu problemle savasiyorsaniz mutlaka önce doktora görünün önemli bir sorun olabilir.

"Civan perçemi ne zaman kullanılır?"

Civan perçemi adet gününüzden 3-4 gün önce kullanmak gerekir. Bilemiyorsaniz yaklaşık günlerde başlayıp adet bitimine kadar hem sabah hem akşam taze hazırlanarak tüketilir.

"Civan perçemi nasıl içilir?"

Çay gibi demleme şeklinde içilir. 1 tutam Civan perçemi 1 bardak kaynar suya atılır 5 dk demlemeye bırakılır. Ilık şekilde içilir sabah ve akşam taze hazırlanarak tüketilir. Özellikle adet gecikmelerine adet agrilarina ve duygusal dengesizliklerinize iyi gelecektir. Ama şunu belirtmek isterim ki hamileyseniz, emziren anne iseniz ya da önemli bir rahatsızlığınız varsa mutlaka doktora danışmadan kullanmayınız.

Adet düzensizliği gecikmeleri çoğu zaman gebe kalmaya engel olabilir. "Adet düzensizliği hamile kalmaya engel mi hamileliği etkiler mi?" Mutlaka yazımıza bir göz atmanızı tavsiye ederim.

 
Üst