Çoban çökerten otu kısırlığa çözüm mü?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Çoban çökerten kullananlar kadınlar kulubü çoban çökerten otu faydaları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bizim 3 yıldır çocuğumuz olmuyor. Tahlillerimizde benim adetlerim düzensiz eşiminde sperm tahlilinde sperm sayısı az çıktı. Tedavimiz şuan yarım kaldı koronadan dolayı hastaneye gidemiyoruz. Bu çoban çökerten otunu duyuyorum kısırlık üzerinde kadınlar ve erkeklerin özellikle sperm kalitesini artırması yönünde çok tercih edilen bir otmuş. Çoban çökerten otu nasıl kullanılır? Kullananlar deneyenler varsa yardımcı olabilir mi? Hem ben hem eşim kullanmak istiyoruz.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kısırlık son yıllarda almış başını gitmiş maalesef ki. İnsanlar artık doğal yollardan hamile kalamadığı için otlardan medet umar oldular. Arı sütü polen, hayıt tohumu, soğan kürü, incir kürü, keçiboynuzu kürü gibi daha onlarcası kısırlık üzerinde faydası olduğu söylenmekte. Çoban çökerten otu da bu alanda faydaları saymakla bitmez. Çoban çökertenin en bilinen ve sıkça tercih edilen yararı kısırlık ve cinsel isteği artırmak olmuştur. Çoban çökerten çok iyi bir libido yükseltici ve cinsel istek artırıcı olarak rol oynar. Aynı zamanda ereksiyon sorunu yaşayan erkekler için birebirdir. Onun dışında kısırlık üzerinde de etkileri vardır. Eşinizin sperm kalitesi düşük demiştiniz işte tam da burada sperm kalitesini artırıcı özelliği bakımından üreme sistemine etkisi büyüktür. Sperm kalitesi artınca doğal olarak spermler dişi yumurtayı çatlayan yumurtayı yani kolayca dölleme gücüne de sahip olacaktır. Vücuda testesteron hormonu veren çoban çökerten aynı zamanda kas kuvveti de yapıyor. Daha kolay bir hamilelik için kadınların da kullanabileceği bir bitkidir. Kadınlar eğer bebek sahihi olmak istiyor ve yumurtlama problemi olanlar kullanabilir. Ayrıca özellikleri arasında stres ve ruh haline de iyi geldiği doğrulanmıştır. Kısırlık için ve kolay hamile kalmak için çoban çökerten otunu şu şekilde kullanabilirsiniz.

''Çoban çökerten otu nasıl kullanılır?''

Çoban çökerten otunu da diğer otlar gibi demleyerek içmek gerekir. Bu tür otlar kaynatılmaz sadece demleyerek içilmeli. Kaynatıldığı zaman yarardan çok zararı dokunabilir. 1 çay kaşığı çoban çökerteni 1 su bardağı kaynamış suyun içine ekleyin ve ağzını kapatıp demlemeye bırakın.

Size bir tavsiyem daha var. Keçiboynuzu kürü de sperm kalitesini artıran önemli bir kür. Mutlaka aşağıda bıraktığım linki ziyaret ediniz. ''Sperm kalitesini arttıran kürler keçiboynuzu kürü'' bu da sizin için faydalı olacağını düşünüyorum.

 
Üst