Merhabalar
Curcumin 500 evet ilaç değil takviye edici bir ilaç diyebiliriz. İçeriğinde bulunan zerdeçal
zayıflamayı kolaylaştırıcı metabolizmayı hızlandırıcı sadece bölgesel değil tüm vücuda etki eden bir yapıda. Hem zerdeçal hem propolis arı sütü içeriği ile hem sağlıklı beslerken hem kilo verdiricidir. Ha unutmadan tarçın ve okyanus yosunu da bulunmaktadır içeriğinde. Tüm metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var demiştik yani bağırsakları düzene sokarak daha hızlı çalışmasını sağlar böylece daha hızlı
kilo vermeye yardımcı olur. Dünyada en fazla zayıflatma etkisine sahip takviye edici olarak sayılabilir. Ama ben her zaman söylediğim gibi yinelemek isterim ki doktora danışmadan bu tür şeyler kullanmamak. Özellikle bu tür bitkisel takviye edici şeyler kullanmadan doktora mutlaka danışmak gerekiyor.
Curcumin 500 gerçekten zayıflatıyor mu yorumlara bakarak da karar verebilirsiniz.
''Curcumin kullanarak zayıflayabilir miyim'' bir misafirimiz sormuştu bu soruyu curcumin ile zayıflamak gerçekten mümkün mü? Yazımızı inceleyebilirsiniz.
Curcumin kullananlar yorumları kadınlar kulubü curcumin 500 hamilemiyim forum'da. Kilo veremeyen biri olarak curcumini de çok duydum ve kullansam acaba fayda eder mi diye düşünmeden edemedim. Denemek istiyorum ama bir zararı var mı yararı var mı curcumin deneyenler varsa bana önerebilir mi...
www.hamilemiyim.org