Curcumin 500 ile kilo verenler var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Curcumin 500 kullananlar yorumları kadınlar kulubü curcumin faydaları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ya evde dura dura yemek yemekten artık kilolarım aldı başını gitti. Altın yoğurt kürü de denen curcumin 500 varmış kilo vermeye yardımcı diyor hatta bir yerde okudum yanılmıyorsam 1 ayda 12 kilo verdiriyormuş. Acaba curcumin 500 kullananlar var mı nasıl işledi süreciniz ne kadar süre kullanmaya devam ettiniz? Hani ilaç değil de takviye edici bir şey olduğu için doğaldır diye düşündüm acaba işe yarar mı ki?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Curcumin 500 evet ilaç değil takviye edici bir ilaç diyebiliriz. İçeriğinde bulunan zerdeçal zayıflamayı kolaylaştırıcı metabolizmayı hızlandırıcı sadece bölgesel değil tüm vücuda etki eden bir yapıda. Hem zerdeçal hem propolis arı sütü içeriği ile hem sağlıklı beslerken hem kilo verdiricidir. Ha unutmadan tarçın ve okyanus yosunu da bulunmaktadır içeriğinde. Tüm metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var demiştik yani bağırsakları düzene sokarak daha hızlı çalışmasını sağlar böylece daha hızlı kilo vermeye yardımcı olur. Dünyada en fazla zayıflatma etkisine sahip takviye edici olarak sayılabilir. Ama ben her zaman söylediğim gibi yinelemek isterim ki doktora danışmadan bu tür şeyler kullanmamak. Özellikle bu tür bitkisel takviye edici şeyler kullanmadan doktora mutlaka danışmak gerekiyor.

Curcumin 500 gerçekten zayıflatıyor mu yorumlara bakarak da karar verebilirsiniz. ''Curcumin kullanarak zayıflayabilir miyim'' bir misafirimiz sormuştu bu soruyu curcumin ile zayıflamak gerçekten mümkün mü? Yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst