Deotak krem ter kokusuna kesin çözüm mü?

S

sorumvar

Member

Deotak krem kadınlar kulubü deotak krem yorum hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben çok terleyen biriyim yani şu kış gününde bile aşırı ter kokuyorum yaa. Ne kadar deodorant varsa denedim ama terle birleşince daha beter itici bir koku oluşturuyor. Yani kendi kokumdan bile kaçıyorum bazen. Koltuk altım kendi başına bir baş kaldırı yapmış. İnsanlardan çekiniyorum mecburen toplu taşıma kullanıyorum ama çekiniyorum inanın. Deotak krem diye bir şey duydum. Ne kadar etkili onu soracaktım kullananlara. Kullansam memnun kalır mıyım? Bu kokudan kurtarır mı beni?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Fazla kilonuz varsa ter kokusu bundan sebep olabilir. Deotak krem deodorant gibi ama deodorant gibi düşünmeyin de krem şeklinde koltuk altınıza sürüyorsunuz. Deotak krem kullananlar özellikle ter kokusu gibi kötü kokuları giderdiğini söylüyor. Krem şeklindeki koku giderici doğal ter kokunuzu engellemeden kötü koklulara engel olur. İddialı ama ter kokusunu 7 güne kadar baskıladığı söyleniyor. Yani yine de bir cilt uzmanına sorup kullanmakta fayda var diye düşünüyorum. Terleme karşıtı kötü koku karşıtı ve koltuk altınızı ferahlatıcı bir etkiye sahiptir. Deotak krem kullanımı ise temiz cildinize uyguluyorsunuz. Cildi nemlendirici de etkisi bulunan krem deodorant aşırı terleme problemine iyi geleceğini düşünüyorum. Deotak krem fiyatı da 16.25 gibi bir fiyatı var. Her cilt tipine uygun türleri de bulunuyor.

Ağız kokusu da toplumdan insanı soyutlayan bir durum olabilir. Peki ''kötü ağız kokusu neden olur'' hemen ağız kokusundan şikayetçi olanlar yazımızı inceleyebilirler.

 
Üst