Diş beyazlatıcı bant ile dişlerim ne kadar beyaz olur?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Diş beyazlatıcı bant kullananlar kadınlar kulübü diş beyazlatıcı bant nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.​


Merhabalar. Benim gibi kahve ve çay bağımlılarının en büyük probleme de belli bir süreden sonra diş problemleri oluyor. Daha doğrusu diş rengimiz artık berbat durumda. Bende buna bir dur diyebilmek için araştırma yapayım dedim. Bazıları diş beyazlatıcı bant kullanıyormuş. Duyunca çok şaşırdım. Diş beyazlatıcı bantta ne oluyor? Bu konuda kullanmalı mıyım? Kullanmamalı mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Diş temizliği ve beyazlığı artık oldukça önemli. Hani eskiden kimse buna pek önem vermiyormuş. Ama şimdi karşıdaki kişi ile konuştuğunuzda kötü dişlere sahip birisi gerçekten de itici gelebiliyor. Sosyal açıdan da yakın ilişkilerimiz açısından da diş sağlığı çok önemli. Bu açıdan da mutlaka ağız ve diş sağlığını önemseyin ve ihmal etmeyin. Belirli periyotlarla (Sabah – Akşam) dişlerinizi de fırçalamayı ihmal etmeyin. Gelelim diş beyazlatıcı bantlara. Benim birkaç arkadaşım kullandı. Evet ilk etapta gerçekten de işe yarıyor. Yalnız sonrasında diş etine ve dişlere zarar verebiliyor. Hele hele üst üste kullandığınız da ciddi manada hassasiyet oluşuyor ağzınızda. Hatta bir arkadaşım yanlış kullanmış. Üst üste birer saatlik bantlar takmış, nefes alırken ağzını tutmak zorunda kalmıştı. Bu yöntemler kullanılabilir ama benim tavsiyem öncelikle bir diş hekimi ile görüşmeniz ve tavsiyelerini dinlemeniz. Şuan için fiyatları ise;

''Diş beyazlatma bant fiyatları''​


  • 6 bantlısı 90 TL
  • 12 bantlısı 170 TL
  • 20 bantlısı 285 TL
  • 40 bantlısı ise 530 TL.
Bize gelen en çok sorulan sorulardan biri de kaplama diş olayı. ''Kaplama diş yaptırmak maliyetli mi?'' sorunun cevabı için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

 
Üst