Kaplama diş yaptırmak maliyetli mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kaplama diş yaptıranlar kadınlar kulübü diş kaplama fiyatları hamilemiyim forum'da.​


Yaş ilerledi ve dişlerimize gereken önemi veremedik. Tabi dişler ya çürüdü yada yamuk yumuk bir hal aldı. Ayrıca da diş lekeleri ve kararmalar da cabası. Artık toplum içerisinde gülemez hale geldik. Diş bakımı veya tedavisi uygulamam gerekecek. Yalnız birkaç kişiden duyduğum kaplama yaptırmam noktasında. Bu nedir? Ne değildir? Bilmiyorum. Beni bilgilendirirseniz iyi olur. Kaplama diş yaptıranlar bana biraz bilgi verin lütfen.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Dişler gerçekten de önemli organlarımızdan. Yalnız maalesef bu organlarımız gereken önemi de göstermediğimiz bir gerçek. Yeri gelmişken ben yaşı daha küçük olanlara mutlaka diş fırçalamalarını önemle rica ediyorum. Bunun dışında öyle yada böyle bir şekilde dişlerini kaplatmak isteyen kişiler var ve bu noktada da bilgi sahibi olmak isteniyor. Öncelikle siz ne düşünürseniz düşünün, evvela diş hekiminize görünün. Çünkü kendisinin yönlendirmeleri ve farklı tedavi şekilleri olabilir. Ufak birkaç diş çürüğü için öyle diş kaplama yöntemine gidilmez. Yalnız boşlukların arttığı, dişlerin tahrip olduğu zamanlarda kullanılıyor. Tabi her güzelliğin bir de katlanılması gereken acısı oluyor. Mevcut dişleriniz kesiliyor. Onun yerine daha düzgün ve daha şekilli bembeyaz porselenler takılıyor. Ayrıca zirkonyum dan yapılan kaplamalar da var. Bu daha pahalı ve saha sağlıklı bir tedavi. Zirkonyum ücretleri ise diş başına 500 TL ile 1500 TL arasında değişiyor.

Dişler maalesef kaybetmeye başlayınca anlaşılıyor kıymeti. Diş ayrıklığı ise genetik olabiliyor. Peki ''diş ayrıklığı nasıl kapatılır yardımcı olur musunuz?'' başlıklı konumuzu inceleyebilirsiniz tabii sizin de diş ayrıklığı durumunuz var ise.

 
Üst