Dişlerimdeki siyah lekelerden gülemez oldum yardım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Dişlerdeki siyah lekeler nasıl geçer kadınlar kulübü dişlerdeki siyah lekeler nasıl temizlenir hamilemiyim forum'da.​


Arkadaşlar çok büyük bir problemim var. Lütfen bu konuda yardımcı olabilecekler var ise yorum ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. Problemim ise artık gülemiyorum. Çünkü dişlerim iyice karardı. Siyah lekeler oluştu dişlerimde. Bu konuda oldukça muzdaribim. Geçen gün iş yerinde arkadaşlarım bile diş lekelerimi yüzüme vurdular. Eşimi bile karanlıkta öper hale geldim. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Dişlerimdeki siyah lekelerden nasıl kurtulabilirim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Dişlerimiz vücudumuzun belki de en önemli uzuvlarından bir tanesi. Lakin sadece siz değil, neredeyse tüm dünya tarihi boyunca insanlar dişlerine ve diş sağlıklarına pek önem vermiyor. Ancak dişimiz ağrıdığında veya sızladığında aklımıza dişlerimiz geliyor. Öncelikle dişlerde ki lekelerden söz edelim. Dişlerimizi düzenli periyotlar ile yada hiç fırçalamadığımızdan, gözle görülmeyen yemek parçaları dişe yapışıyor. Ardından bu sertleşerek tartara dönüşüyor. Tabi çay, kahve, sigara derken bu tartarlar kara lekelere dönüşüyor. Tabi anlattığınız durumda hemen yeme içme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Mutlaka diş fırçalamanız da şart. Ayrıca hemen bir uzman doktordan da randevu almanız gerekiyor. Muhtemelen dişlerinizi temizleyecektir. Tabi sonrasında tavsiyelerde bulunacaktır. Aman bu tavsiyeleri can kulağınız ile dinleyin. Çünkü dişler temizlendikten sonra doyasıya gülmek ve dişlerinizin sürekli beyaz kalmasını istiyorsanız bu tavsiyeleri sürekli uygulamanız şart. Diş fırçalama, gargara yapma, diş temizlik ipi kullanma ve bazı doğal yöntemler gibi rutinleri yapmanız halinde dişlerdeki siyah lekelerden de kurtulursunuz.

Diş sorunlarından en büyüğü de diş çürümeleridir. Dişler de bakım ister ama maalesef ki onları çok ihmal ettiğimiz de doğru. ''Diş çürümesi nedenleri ve tedavisi'' hakkında detaylı yazımıza linkten ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

 
Üst