Duru Granül Matik Sabun Nasıl Kullanılır Kokusu Nasıl?

• Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Duru granül matik sabun kullananlar kadınlar klubü duru granül matik sabun nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar benim doğumuma az kaldı da şimdi bu bebek çamaşırları için deterjan ya da doğal bir sabun türü bir şey arıyorum da. Durunun granül matik sabununu çok merak ettim kullananlar varsa nasıl temizliyor mu çamaşırları. Zaten ben bebeğin çamaşırlarını yıkamak için alacağım kokusu da önemli bu arada. Haci şakirin de var aynı şekilde siz hangisini önerirsiniz. Bebeğim için en iyisini seçmeye çalışıyorum inşallah yardımcı olursunuz bana.

admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bebeğiniz için böylesi bir araştırma yapmanız çok güzel. Şimdiden ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir. Ben de bebeklerime dalin ve haci şakirin granül matiğini kullanmıştım kokuları çok hoştu. Durunun kullanmadım ama kötü yorum duymadım ben. Arkadaşlarımdan kullananlar vardı ve çok memnundu. Hem kimyasal yok bitkisel bebeğiniz için en güzeli. En azından kimyasal deterjanları kullanmaktan bin kat iyidir diye düşünüyorum. Bebeklerin cildi çok hassas olduğu için kesinlikle öneririm. Ama içinde zorlu lekeri çıkarma gücü olmadığı için ekstra leke çıkarıcıya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Şu konuda sizi çok ilgilendirecektir diye düşünerek hemen linkini aşağıda veriyorum. Bebek mamaları zararlı mı? yazımızı inceleyerek bu konuda bilgi sahibi olup yorumda bulunabilirsiniz.