Elimi kaldıramıyorum ay tutulması etkisinden olabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ay tutulması etkisi ne kadar sürer kadınlar kulubü ay tutulması etkileri nelerdir hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar burçlardan anlayanlara sormak istiyorum ben kaç gündür elimi kaldıramıyorum gece uykusuzluk üstüne baş ağrıları dayanılmaz gerçekten. Ay tutulması olduğunu duydum ama etkisi olabilir mi? Ay tutulması etkileri neler olabilir? Ay tutulması etkileri bu kadar ağır ise ne kadar sürer? Ay tutulması başka felaket olaylarına da sebep olbilir mi? Bu yıl zaten yaşamadığımız şey kalmadı korkar olduk herşeyden anacım. Ne yapacağız bilmiyorum bari 2021 uğurlu gelse.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet 30 Kasım'da bir ay tutulması gerçekleşti. Parçalı ay tutulması ile birlikte astrologlar da bir çok yorum yaptı bunun üzerine. Bende yakından takip eden biri olarak. Ay tutulmaları ya da güneş tutulmalarının etkileri büyük olabiliyor. Daha önce güneş tutulmalarında da doğal felaketler deprem gibi olaylar görülmüştü. Ay tutulması da insanlar üzerinde ve doğal olaylar üzerinde maalesef etki ediyor. Hatta ay tutulmasının etkilerinin o gün bitmeyeceği bazı astrologlar 30 Kasım 15 gün öncesi ve 30 kasım 15 gün sonrasına kadar bu etkinin var olabileceğini de söylemişlerdi. Ay tutulmaları ya da güneş tutulmalarında hep bir sel deprem yanardağ felaketleri de görülüyor. Dün herhalde Siirtte bir deprem olayı görüldü. Haberlerde de yine bir ülkede hangisi unuttum ama yanardağ patlaması yaşanmıştı. İnsanlar üzerinde de yorgunluk halsizlik uykusuzluk gibi sorunlara yol açabilmekte. Bazı astrologlar bu tip tutulmaların devletlerarası sıkıntılar savaşlara da yol açabileceğini duyurmuştu. Ermenistan Azerbaycan arasında geçen olumsuz durum gibi. Ay tutulması da bir bitiş demekti. Ama her bitiş ile birlikte bir başlangıç olacağını da kabul etmek gerekir. BU başlangıçlar nasıl olur bilemeyiz ama inşallah koronanın bitişi yepyeni güzel bir hayatın başlangıcı olsun diyelim.

Ay burcu çoğu insanın bilgisi yok ama ay burcu da hayatımızı etkiliyor. Ay burcu nasıl hesaplanır konumuzu görüntülemek için aşağıda linkini bırakıyorum. ''Ay burcum nedir nasıl hesaplarım'' linki aşağıdadır.

 
Üst