Ellerimde yanma var sebebi ne olabilir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Elde yanma hissi kadınlar kulubü elde yanma hissine ne iyi gelir hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bir iki gündür ellerimde özellikle avuç içlerimde yanma var. Bu nedir anlamadım ilk kez karşılaşıyorum durumla. Elde yanma hissi nedir yaşayan böyle bir durumla karşı karşıya kalan arkadaşlar var mı? El yanması durumunda ne yapmak gerekir? El yanması acaba başka bir durum olabilir mi? Örneğin başka bir hastalık filan gibi? Rahatsız ediyor beni uyuyamaz oldum gece sürekli kafamda bu var?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Elde yanma hissi birçok hastalığın habercisi olabiliyor. Böyle felaket tellalı gibi girdim konuya ama altında yatan sebep olabileceği gibi aslında sebepsiz yere de elde yanma olabiliyor. Çoğunlukla cilt sorunları olabilse de diyabet gibi durumlar da elde ve ayaklarda yanma hissine sebep olabiliyor. Bazı rahatsızlıklar maalesef ki bu şekilde belirtiler şeklinde ortaya çıkıyor. Aslında vücudumuz da hastalığın alarmını bu şekilde ortaya çıkarıyor. Hani arabalar nasıl arıza yapsa ufak teklemeler yapar bozulmadan önce. Vücudumuz da bir sistem ve alarm veriyor bu şekilde belirtiler ile. Tabii ki doktora da gitseniz hemen pat diye söyleyemez bunu. İllaki kan tahlilleri ister muayene eder. Bazen de el yanmaları psikolojik sebeplere de bağlı olabiliyor. Stres sinir yorgunluk bunalımlar bu tür sebepler gösterebiliyor. Doktora görünmek için nöroloji uzmanına görünebilirsiniz. Ama benim size tavsiyem gerçekten doktora bir görünün belki de nöroloji uzmanı bir şey bulamayacak başka bir bölüme yönlendirebilir arkadaşım. İhmal etmeyin.

El yanması gibi ayak yanması da önemli takip edilmesi gereken bir durum. ''Ayak yanması neden olur ayaklarımın altı çok fena'' hemen aşağıdaki konu da incelenebilir seviyede arkadaşım.

 
Üst