Eşi Azospermi olanlar olup hamile kalanlar

  • Konbuyu başlatan Sadmin
  • Başlangıç tarihi
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Eşi azospermi olanlar eşi azospermi olup kendiliğinden doğal yolla hamile kalanlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Selamlar değerli anne adayları anne olmak isteyen sevgili kadınlar. Öncelikle nedir bu Azospermi onu anlatarak başlayalım sizlere anlatmaya. Azospermi durumu: eşlerinizin menilerinde hiç sperm bulunmama görülmeme durumudur. Çok sıkıntılı bir durum değil mi. Eee spermlerde olması gereken canlı hareket yok ise yada sperm yok ise nasıl hamile kalacaksınız ?

Eşimin Azospermi olduğunu nasıl anlayabilirim ?​


  • Bu azospermi için 2 kere tahlil gerekir.
  • Bunu sizler kesinlikle anlayamazsınız.
  • Gözünüzle spermin olup olmadığını göremezsiniz.
  • Uzman doktorun mikroskobik olarak incelemesi gerekiyor bunu.

Azospermi neden oluyor ki ?​


Bununu doktorunuzun yapacağı mikroskobik tanı koyacak ortaya tabiki. Spermler yumurtalıklarda olacağından dolayı, ya bunu taşıyan kanallarda sıkıntı var dır ya da böbreklerde olabilir teşhisi doktorunuz yapacak siz bilemezsiniz değerli hamilemiyim.org misafirleri. Bazen yumurtalıkların olduğundan küçük olması durumundan da azospermi sonucu çıkabiliyor ama sizler bu tür şeylere kafanızı takmayacaksınız.

Azospermi tedavisi doğal yolla yapılabilir mi ?​


Spermin neden üretilmediği ile alakalı sorun doktor tarafından belirlenecektir. Yani hareketsiz şekilde duran ölü spermler için gerekir ise iki saatlik bir cerrahi uygulama yani ameliyat olabilecektir. Bu spermin kanallarında yer alan tıkanıklık ta buna neden olabilir. Bunun için bir doktor biliyorum Dr Hakan Özkül bunu bitkisel tedavi şeklinde hallettiğini söylemiş. Fitoterapi sayesinde spermi canlandırdığı ve hamile kalan kadınların olduğu gelen bilgiler arasında araştırmanızı öneriyorum arkadaşlarım. Kaynağı inceleyebilirsiniz kızlar.

Azospermi bitkisel kür doğal yolla tedavi ve hamile kalma


Değerli anne adayları. Bu hamilelik için kafadan dolma bilgiler saçma sapan kürler uygulamaktan vazgeçin. Özellikle Azospermi olan kişilerin mutlak suretle bunu uzman bir doktor ile yapması gerekiyor. Dr Hakan Özkü, özellikle şifalı diye bazı bitkilerin rastgele kullanılması durumunda vücutların daha büyük hasarlar ile karşı karşıya kalacağını, kaldığını herhangi bir antibiyotik ile bunun çözülemeyeceğinin altını çiziyor. Lütfen bu duruma dikkat edelim. Kendi başımıza azospermi tedavisi için hiç bir şey yapmayalım.



Bu yukarıdaki konuya bakarak neler yapmanız gerektiğini tavsiye niteliğinde daha önceden yazdığımız konumuzu inceleminizi tavsiye ediyoruz kızlar.

Ayrıca keçiboynuzu kürünü de kullanarak doğal yollarla hamile kalabilirsiniz en azından bununla ilgili şüpheleriniz var ise bu kürü mutlak suretle kullanmanızı sizlere tavsiye ediyorum.


Eşi Azospermi olup doğal yollarla hamile kalanlar


Sizlerin belki de bu durumda söyleyeceği bir şeyler vardır. Siz bu durumda olan bir kadındınız ama hamile kaldınız. Biliyoruz çok büyük sıkıntılar çektiniz. Ama unutmayın ki sizin durumunuzda olan bir kadına yardımcı olabilirsiniz Doktor tavsiyesi hastane tavsiyesi verebileceğiniz gibi kullandığınız doğal yolla hamilelik yöntemlerinden bahsederek bizlere diğer kadınlara yardımcı olabilirsiniz kızlar. Sadece yorumlarınız ile bizlere destek olun anlatın
 
Üst