Eşim bana yaklaşmak istemiyor biraz soğuk

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Erkeklerde cinsel isteksizlik kadınlar kulübü erkeklerde cinsel isteksizlik tedavisi hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. Hatta eşimden gizli sorumu soruyorum. Biz yeni evlendik ve ne yapacağımı kime diyeceğimi bilemediğim için buraya yazmak istedim. Umarım bana yardımcı olursunuz. Biz evleneli 15 gün oldu eşim ilk gecede çok zorlandı. Birkaç gün uğraştık. Şimdi de o günden sonra ilişkiye girmek istemiyor sanki isteksiz olduğunu anlıyorum. Acaba içinde bir korku oluşmuş olabilir mi? Erkeklerde cinsel isteksizlik tedavisi nasıl olabilir neler yapabilirim. Onunla da hiç konuşmadım kırılmasın diye. Ama ne yapacağım bilmiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Esinizde böyle bir sıkıntı varsa mutlaka destek almalı. Normalde erkeklerde böyle bir durum nadiren olur daha çok kadınlarda olan bir durumdur cinsel isteksizlik ama esinizde böyle bir problem görünüyor ise ilerisi için evliliğiniz yani daha kötüye gidebilir. Cinsel isteksizlik olan erkeklerde depresyona da sürükleyebilir dikkatli olun lütfen. İsteksizlik eğer tedavi edilmezse ileri boyutlara da çıkabilir. Hormonlara bağlı ya da ilk gece korkusu ile alakalı bir durum da olabilir eşini ikna edip tedaviye gitmesi en mantıklısı. Tedavi olmazsa bu hayat zindan olur yazık yani.

Hanımlar beyler sizler tarafından en çok sorulan sorulardan biri de "ilişkide zevk suyu geldi hamile kalır mıyım" mutlaka inceleyin önemli bilgiler.

 
Üst