Farmasi hindiba kahvesi ne işe yarar yorumları bekliyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Farmasi hindiba kahve kullananlar kadınlar kulübü farmasi hindiba kahve ne işe yarar hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar Farmasi hindiba reklamını paylaşımlarını görüyorum sürekli zayıflatıyor mu nedir bu bilginiz var mı? Hindiba kahvesi başka ne farydalari var. Hindiba kahvesini sadece kilo vermek için mi tuketiliyor bilginiz var mı özellikle uzun süre düzenli kullananlardan yardım bekliyorum. Farmasi satışı yapan arkadaşım var ona aldırmayı düşünüyorum tadı kötü değilmiş ama işte aklımda bazı soru işaretleri var gerçekten kilo verdiriyor mi düzenli kullandığımda gerçekten faydalı mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hindiba kahve özelliği şu şekilde anlatabilirim. Hindiba kahve özelliği en bilinen özelliği yani insülin yani şeker duzeyini dengede tutar bu sayede uzun süre tok tutan özelliği de bulunuyor. Bağırsakları çalıştırır ve ödem söktürücü olarak tercih edebilirsiniz. Zayıflatıcı olarak özellikle ilk özelliği değil ama dolaylı olarak zayıflatıcı özelliği bulunuyor. Zayiflayayim diyorsanız düzenli kullandığınızda faydasını mutlaka görürsünüz arkadaşım. Çünkü bu kadar kullanan var mutlaka etkisi oluyordur. Ama tek başına kilo verdirmez bunun yanında yediklerinize dikkat edin ve spor yapmayı ihmal etmeyin.

Arkadaşlar hurma diyetini denemediniz ise aşağıdaki konuya da mutlaka bir bakın derim. "Hurma diyeti yapan kızlar" hurma diyeti nedir nasıl yapılır faydası var mı yazimizda tamamı.

 
Üst