Hurma Diyeti Yapan Kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hurma Diyeti Yapan Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum'da​


Selam kızlar hurma diyeti yapanlar varmış Ben hurmayı çok severim Bu sebeple sevebileceğimi düşündüm. Hurma diyeti nasıl yapılır? Zararı var mı? Gerçekten zayıflatıyor mu merak ediyorum. Zayıflamak için birçok diyet var. Fakat bu diyetin içerisinde hurma olduğu için çok zararının olacağını düşünmüyorum açıkçası denemek isterim ama öncelikle kullanan arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Selam tatlım hurma diyetini ilk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım bende hurmayı çok seviyorum bunun için denedim. Zararının olmayacağını düşündüm. Çünkü yoğurtla yapılan bir diyet sonuçta fakat yine de uyarmalıyım ki hamilelik şüphesi olanlar, hamileler ve emziren anneler gibi diyabet hastalarının da doktor kontrolünde yapmalarını öneriyorum.
Hurma diyetinin yapılışı; Günde 21 adet hurma kullanıyoruz. Sabah, öğlen, akşam 7 şer tane öğünlerden 1-2 saat önce hurmalar ikiye bölerek çekirdeklerini çıkarıp fazla şekerini atması için temiz içme suyunun içine koyuyoruz. Hazırlarken suyunu süzüp bir kaseye yoğurda karıştırıyoruz ve 1 tatlı kaşığı tarçın ilave edip hemen tüketiyoruz eğer görüntü sebebiyle yiyemezseniz blender dan çekerek' te yiyebilirsin.
* Bu diyet protein ve lif bakımından zengindir. Kan şekeri düzenleyici özelliği vardır. Sağlıklı günler dilerim.

Ayrıca mevzu kilo vermek ise diyet olayınızda aşağıda yer alan maydanoz kürünü de kullanabilirsiniz tavsiye ediyorum size.

 
Son düzenleme:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Ayrıca DİYET bölümümüzden de yararlanabilirsiniz buraya da çok yararlı ve sizlere kilo verdirecek konular açmış bulunmaktayız inceleyin olurmu
 
S

seydakanli

Guest
Selam kızlar ben de hurma diyeti yapıyorum sizlere nasıl yapıldığını yazmak istedim. Hem göbekleri eritiyor hemde kilo verdiriyor ben toplamda 7 kilo verdim arkadaşlarım 21 gün sürdü vermem umarım işinize yarar. Ben kilo verdim tavsiye ediyorum.

HURMA DİYETİ NASIL YAPILIR NASIL HAZIRLANIR ?


  • Yağsız bir kase yoğurt.
  • Yoğurt Light yani az yağlı olabilir.
  • 7 adet hurmayı çekirdeklerinden ayırın.
  • 1 kase light yoğurdun içine koyuyorsunuz.
  • Her öğünde tüketiyorsunuz.
  • Bol bol su tüketiyorsunuz.
Bu bu tüketimini gün boyu yapacaksınız bilginiz olsun kızlar. Öğün yerine kullanacaksınız başka bişey yemeyin çok acıkır iseniz elma havuç gibi şeyler yeyin. Emin olun kilo verceksiniz.

Seyda kanlı
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
İşe yarıyor olması gerçekten çok güzel. Ben de deneyeceğim en kısa sürede yazarım teşekkürler yararlı bilgiler için.
 
Üst