Farmasi intimate wash temizleme nasıl bir ürün kullanan var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Farmasi intimate wash nasıl kullanılır kadınlar kulübü farmasi intimate temizleyici hamile miyim forum'da.​

Merhabalar kızlar benim genital bölgemden sürekli koku geliyor. Adet olmadığım zamanlarda bile sık sık iç çamaşırımı değiştirdiğim halde kötü koku burnuma geliyor rahatsız ediyor beni. Bir arkadaşım farmasi'den bahsetti Farmasi intimate wash ile temizleyebilirsin dedi ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum sizler bunu kullandınız mı hiç Farmasi intimate temizleme jeli nasıl kullanılıyor bir zararı olur mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İntimate genital bölge temizleme jeli genital bölgeye özel olarak üretilmiştir. Genital bölgeyi koruyarak hijyenik olmasını sağlar doğal yapısını kesinlikle bozmaz yeter bölgenin pH değerine uygun olarak üretilen bir temizleme jeli dir. Farmasi intimate wash çay ağacı özlerinden elde edilen güvenle kullanabileceğiniz bir temizleme jelidir. Kötü koku oluşumu varsa doğal bir şekilde temizlik sağlar aynı zamanda antibakteriyel özelliği sayesinde hem kaşıntı ve kötü koku oluşumunu da yok eder. İtimate wash temizleme jeli elinize bir miktar alıp köpürtüp genital bölgenizi nazikçe temizleyiniz ve ılık suyla durulayın. Ürün içeriğinde sabun ve alkali içermez ayrıca bölgeyi enfeksiyonlarda da koruyan bir üründür gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Vajina kokusundan muzdarip olanlar mutlaka aşağıdaki konumuzu incelesinler. "Vajina kokusu nasıl geçer kızlar başım belada" konunun ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst