Gebelik testi negatif çıkmasına rağmen hamile olanlar

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Gebelik testi negatif çıkıp hamile olanlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Öncelikle sizler gebelik testinin ne zaman ve nasıl yapılacağını bilmelisiniz kızlar. Özellikle birliktelik yaşayım evli olmayan ve hiç bir şartta hamile kalmak istemeyen kadınlarımızın bu duruma son derece dikkat etmeleri gerekiyor. Peki soru şu " gebelik testi negatif çıkmasına rağmen hamile olanlar " oluyor mu ? Öncelikle bu soruyu sormadan "adet gecikmesi" yaşıyor olmanız gerekiyor arkadaşlarım. Yani testin net olarak sonuç vermesi buna bağlı. Bu olmadan yapılan hiç bir testin sonucu doğru çıkmayacaktır.

Gebelik testi negatif ne demek


Hamilelik testini idrarınız ile yaptığınızda tek çizgi çıkar ise buna negatif sonuç denmektedir. Yani hamile değilsiniz.

Gebelik testi negatiften pozitife nasıl döner ?


Aslında yukarıda belirttiğimiz sebepten tam da bundan bahsediyoruz. Olayı anlayabileceğiniz şekilde anlatalım. Ayın 10 unda adet olmanız gerekiyor ve siz bu testi 10 gün önce yaptınız ilişkiniz de vardı bu ilk yaptığınız test tabiki negatif çıkacaktır. Sonra adetinize bir kaç gün kala ya da bir kaç gün geçe test yaptınız pozitife döndü. Bu, sizin hamilelik testini yapmayı bilmediğinizi erken yaptığınızı anlatmaktadır.


Yukarıdaki konumuzu bununla alakalı olarak incelemenizi tavsiye ediyoruz. Bu konunun haricinde doğru sonuç alabilmek için yapılacak olan hamilelik testlerinin nasıl yapılacağını da hemen aşağıdaki konumuzda anlattık inceleyin lütlfen.


Doğru Hamilelik testi nasıl yapılıyor ?


Gebelik Testi negatif ama kanda pozitif hangisi doğru ?

Bütün dünyada kadınların yaptığım hamilelik testlerinden hiç yanılmadan sonuç vereni aslında kandan gebelik testi kızlar. Bunun bilinen adı da Beta Hcg Testidir her hangi bir hastaneden yaptırabilirsiniz sonuç yüzde yüz doğrudur. Var ise vardır yok ise yoktur. Yine testi erken ya da yanlış yaptınız ama kandan sonuç pozitif ise hamilelik var negatif ise hamilelik yok demektir. Sonuçlar rakamla yazılır bu rakamlar ne anlama geliyor hamilemiyim kaç haftalık diye düşünüyor iseniz de aşağıdaki konumuzu incelemenizi tavsiye ediyoruz.


Gebelik testi negatif çıkıp hamile olanlar mutlaka olacaktır. Bütün markalı testler doğru sonucu, ancak sizler doğru test yaptığınızda verecektir. Bu durum kafanızı karıştırmış olabilir. Sitemizde bu hususta bizlere bilgiler vererek uzmanlarımız tarafından doğru bilgiler alabileceğinizi lütfen unutmayınız. Mümkün olduğu kadar net bilgiler verirseniz ve açıklarsanız daha doğru sonuç alabilirsiniz.

Lütfen hangi tarihte adet olduğunuzu, adetlerinizin düzenli olup olmadığını, nasıl bir ilişki yaşadığınızı, yaşınızı bu sorularınızda bizlere belirtiriniz.
 
Üst