Göz altımdaki morlukların sebebini merak ediyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Göz altı morluğu nedenleri kadınlar kulübü göz altı morlukları neden olur hamilemiyim forum'da.​


Ya 2 haftadır nedenin bilmediğim bir şekilde göz altımda morluklar olmaya başladı. Buda beni ciddi manada rahatsız etmeye başladı. Hani herhangi bir rahatsızlığım da yok. Durduk yere nereden çıktı anlayamadım. Göz altı morluğu nedenleri nelerdir? Ciddiye almalı mıyım? Evde uygulayabileceğim şeyler var mıdır? Bu durum ile karşılaşan site takipçilerinin cevap ve önerilerini bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Öncelikle en yaygın cevap ile başlayalım. İş yoğunluğundan ve işlerin yetiştirilememesinden dolayı uykusuz geçen geceler ile birlikte göz altlarında morluklar oluşmaya başlıyor. Uykusuzluk durumuna dikkat etmenizi öneriyorum. Bunun dışında yaş ilerlemesi ile de morluklar oluşabiliyor. Ayrıca televizyon, bilgisayar, tablet gibi unsurlara uzun süre maruz kaldığınızdan da kan damarlarının genişlemesinden dolayı morluklar oluşmaya başlayabiliyor. Yeterince su tüketilmemesi, alerjik durumlar da nedenleri arasında gösteriliyor. Burada dikkat etmeniz durum uyurken başı yüksek tutun. Ayrıca uykuya olabildiğince özen gösterin. Bununla birlikte soğuk kompres de uygulayabilirsiniz. Dilerseniz evde uygulayacağınız bazı basit yöntemlerde mevut. Bunlar;

''Göz altı morluklar nasıl geçer?''​


  • Dilimlenen salatalıkları beş dakika limon suyunda beklettikten sonra göze konulması. Ardından gözlerin yıkanması gerekiyor.
  • Ayrıca çay poşetleri de uygulayabilirsiniz. Çay poşetleri ıslandıktan sonra dolapta soğutulur ve ardından gözlere konulur. 10 ila 15 dakika sonra gözler yıkanır.
  • Her gece uyumadan önce göz altına Hindistan cevizi yağı ile masaj yapabilirsiniz.
  • Gül suyuna batırılmış pamukları göz kapaklarınızın üstüne 10 – 15 dakika koyabilirsiniz.
  • Son olarak soğuk süte batırılmış pamukları da göz altlarınıza yerleştirebilirsiniz.
Her organımız gibi gözlerimiz de bizim için hayati öneme sahiptir. Onlar olmadan düşünün bir saniye bile ne kadar zor olurdu? Peki göz kanseri hakkında bilginiz var mı? Mutlaka aşağıdaki yazımızı inceleyin. ''Göz kanseri nedenleri belirtileri ve tedavisi'' hakkında linke tıklamanız yeterli

 
Üst