Gözeneklerimi sıkılaştıracak tonik arıyorum?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gözenek sıkılaştırıcı tonik kullananlar kadınlar kulubü gözenek sıkılaştırıcı tonik yapımı hamilemiyim forum'da.​


Hanımlar ben normalde gül suyu kullanıyorum cildimi temizlemek için her akşam tonik niyetine pamukla temizler yatarım ama pek bir faydasını görmedim sanırım. Gözenek sıkılaştırıcı tonik önerisi istiyorum sizden. Sizler neler kullanıyorsunuz? Gözenekleri sıkılaştırıcı tonik tarifi varsa doğal ben de evde yapabilirim aslında. Doğal kullanabileceğim evde hazırlayabileceğim tonik tarifine ihtiyacım var.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle tonik kullanırken cildi temizlemesi ve cildi arındırması açısından önem taşımaktadır. Gün içerisinde kirlenen yağlanan cildin temizliğinde önemli rol oynayan antiseptik sıvılardır. Aslında ben de kimyasal hazır toniklerden ziyade evde kendi yapabileceğiniz doğal toniklerden yanayım. Tertemiz arınmış bir cilt için evde doğal tonik tarifi de verebilirim. Cilt temizliği için güvenilir bir tonik ile hem sabah hem akşam yatmadan önce cilt temizlenmeli. Size tavsiyem özellikle içeriğinde alkol bulunmayan tonikleri tercih etmelisiniz eğer satın alacaksanız. Alkol bırakın gözenekleri sıkılaştırmayı gözenekleri daha da büyütür bilginiz olsun.

''Gözenek sıkılaştırıcı tonik doğal''​

  • Domates ve su ile gözenek sıkılaştırıcı tonik yapabilirsiniz.
  • Salatalık ister sade salatalık suyu ister salatalık ve süt ile karıştırıp cildinizi temizleyebilirsiniz.
  • Aloe vera jeli ile cildinizin gözeneklerini sıkılaştırabilirsiniz.
  • Sade maden suyu ve gül suyunu karıştırarak doğal tonik elde edebilirsiniz.

Evde gül toniğini kendiniz de yapabilirsiniz. Bence her şeyin doğalı en güzeli. Gül suyu olsa bile ben hazır ürünlerden çok işkilleniyorum doğrusu. ''Evde gül toniğimi kendim nasıl yapabilirim'' mutlaka yazımıza bakarak gül toniğinizi nasıl yapabileceğinizi öğrenin.

 
Üst