Hamile kaldığımı en erken ne zaman anlarım arkadaşlar?

S

sorumvar

Member

Hamile kaldığımızı en erken ne zaman anlarız kadınlar kulubü hamile kaldığımı en erken ne zaman anlarım hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar hamile kalmak istiyorum daha yeni evliyim denemelere başladık ama pek bilgim yok sizlere danışmaya geldim. Daha 5 aylık evliyim bebek istiyoruz. 2 günde bir ilişki yaşıyoruz. Ama daha fazla bilgiye sahip değilim. Acaba hamile kaldığımı en erken ne zaman anlarım bana bilgi verebilir misiniz? Bir de ben ne zamanlar daha fazla ilişki yaşamam lazım hamile kalabilmek için?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım öncelikle şöyle anlatayım sana. Kadınlar her ay bir defa adet görür. Adetinin başından ilk 14-15-16. günler ovulasyon yani yumurtlama günleridir. Kadınlar bu günler yumurtlar (olgunlaşan yumurtaların çatlamasıdır). Bu günleri boş geçirmemek gerekiyor. Hatta bu 3 günden birkaç gün öncesini birkaç gün sonrasını boş geçirmemek gerekiyor. Hamile kalma şansınızı artırırsınız. Ayrıca hamile kaldığınızı ilk ne zaman anlarsınız sorusuna gelirsek. Adet gecikmesi yaşamanız gerekmektedir. Her ay olduğunuz günü gününe olan kanama olmadığında hamilelikten şüphe edilebilir öncelikle. Sonraki haftalarda bulantı kusma, baş ağrısı, kasık ve bel ağrısı, aşerme ya da iştahtan kesilme, göğüslerin hassaslaşması meme uçlarının renginin değişmesi, uyku hali ve halsizlik gibi belirtiler görülebilir. Ama bunları çokta aramayın her kadında hepsi görülecek diye bir kural yok.

Size şu yazıyı da öneriyorum. İncelerseniz daha net bilgilere sahip olabilirsiniz. ''Erken gebelik belirtileri'' yazımızı aşağıda linkte bulabilirsiniz.

 
Üst