Hamileyim Sağ Kasığım Çok Ağrıyor

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamilelikte sağ kasık ağrısı kadınlar kulubü hamilelikte sağ kasık ağrısı hamilemiyi forum'da.​

Hanımlar 5 haftalık hamileyim ve sağ kasığım müthiş ağrıyor. Sanki hançer saplıyorlar gibi yaa tarifsiz. Ben daha önceki gebeliğimde de düşük yaptım çok korkuyorum ne olur yardımcı olun bana. Böyle bir şey yaşayan var mı? Hamilelikte sağ kasık ağrısı ne ile ilgili olabilir? Kasık ağrısı yaşamak normal mi? Çünkü gebeliğin belirtilerinden biri ama benimki aşırı ağrıyo galiba. Yine düşük yapma tehlikesinden korkuyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İnşallah bebeğiniz size tutunur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Öncelikle bu kadar kendinizi dinlemeyin psikolojik de olabilir bu. Hem daha önce düşük yaptınız diye bu da olacak diye bir kural yok. Ayrıca ilk haftalarda kasık ağrıları normaldir. Rahim alışkın olmadığı bir şeyi yapıyor. Bebeği içinde büyütmeye hazırlanıyor ve gelişiyor. Gerilecek ve bu tip ağrılar yaşamanız doğal. Çok fazla ağrı hissediyorsanız doktorunuza görünün kasık ağrılarının aşırı olması idrar yolu enfeksiyonlarına da neden olabilir. Tedbir almakta da fayda var. Rahat olun ama kontrollerinizi de ihmal etmeyin. Sigara alkol gibi alışkanlıklarınız varsa bırakın. Sağlıklı beslenin yeterli uyuyun. Sağ kasık ağrısının çok eski insanların erkek bebeğe bağladığı da görülür ama ben tabii pek inanamıyorum bu tip şeylere. Kasığınız sizi çok yorarsa rahatsız ederse kontrole gidin.

Kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi yazımızdan hamilelikte kasık ağrısı olur mu bu bir belirti midir incelemenizi tavsiye ediyorum. Kasık ağrıları sadece hamilelik belirtileri midir? Başka sebepleri var mıdır?

 
Üst