Hobby aloe vera krem kullananlar bime ne zaman gelir?

S

sorumvar

Member

Hobby aloe vera krem kadınlar kulubü hobby aloe vera krem kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bimde gördüm de almadım hem de çok ucuzdu yaa aklıma takıldı. Bu bimdeki hobby aloe vera krem alıp kullananlar var mı? Nasıl ellere iyi geliyor mu? Yüzünüze de sürüyor musunuz? Ellerim için özellikle güzel bir krem olsa fena olmazdı. Cildim çok kuru ellerim de haliyle kuru kuru kalıyor çantama atıp istediğim zaman alıp süreceğim krem iyi olurdu hani.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ellerimiz gün boyunca birçok şeye maruz kalıyor. Deterjanlar bunların en başında yer alıyor. Temizlik yaparken maalesef eldiven takmadan yapıyoruz çoğumuz. O zaman da ellerimiz hem yıpranıp çatlıyor hem sürekli suyun altında zarar görüyor sonrası da krem de kullanmazsak kuru kalıp daha kötü hale gelebiliyorlar. Onun için her kadının bence çantasında devamlı kullandığı bir el kremi olmalı. Elinize hangisi iyi gelir tedavi edicidir bunu aslında deneyerek siz bulacaksınız. Hobby kremler güzeldir aslında hele aloe veralı denemek lazım. Aloe vera özü bulunuyorsa daha fazla etki edebilir iyileştirici özelliği daha fazla olabilir. Bim mağazalarına sık sık bu tür şeyler geliyor. Aktüel ürünleri takip etmelisiniz ya da beklemem diyorsanız nette fiyatı 12-13 lira gibi bir fiyatta.

El tırnak bakımına önem veriyorsanız bu konuyu inceleyebilirsiniz evde manikür pedikür seti için güzel bir set olabilir. ''Tchibo pedikür seti kullananlar yoruma bakabilir mi'' hemen aşağıda linkten konuyu derinlemesine inceleyebilirsiniz.

 
Üst