İdrarımdan kan gibi bir şeyler geldi ne yapmalıyım?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İdrardan kan gelmesi kadınlar kulubü kadınlarda idrardan kan gelmesi hamilemiyim forum'da.​

Kızlar gece idrarımdan kan geldi hafifte ağrım vardı ama şuan bir şey yok ne oldu acaba idrardan kan gelmesi neden olur. Kadınlarda idrardan kan neden gelir? Çok endişelendim yaa. Ama tuhaf bir şey idrarımı yaparken ağrı olmadı sadece öncesinde karnım ağrıyordu. Şimdi bir şey yok ama yine olur mu bilemiyorum korktum açıkçası. Ne yapmam ne yol izlemem lazım sizce?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İdrardan kan gelmesi durumu ciddi durum olabilir o yüzden yine tekrarlayabilir. Mutlaka ürolojiden randevu almanız gerekiyor diye düşünüyorum. İdrardan kan gelmemesi gerekir normalde. İdrarın rengi açık sarı renkte olması olağandır. Eğer açık sarı değil de daha pembemsi ya da farklı bir renkte olması normal değildir. Kan gözle görülür derecede ise çok çok önemli bir durumdur. İdarda kan görülmesi bir tümöre bağlı olabileceği gibi bir böbrek taşı düşürüyor olabilirsiniz. Geçti diye sakın ihmal etmeyin tekrarlayabilir ya da kan gözle görülmeden kanamaya devam edebilir. O yüzden mutlaka üroloji doktoruna görünmenizde fayda var.

''İdrarda kan neden olur?''​

  • Böbrek taşı düşürmek
  • Sistit yani idrar yolu enfeksiyonları
  • Bazı tümörler iyi huylu ya da kötü huylu
  • Prostat iltihabı idrar yolu iltihapları
İçiniz rahat olsun korkmayın ama mutlaka bir ürolojiden muayene olunuz. İdrar yolu enfeksiyonu sıkça yaşanılan bir durumdur peki idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engel midir? Hemen aşağıdaki linkten konumuzu inceleyebilirsiniz. ''İdrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engel mi''.

 
Üst