İğne oyası yazma örnekleri arıyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İğne oyası yazmalar örnekleri kadınlar kulubü iğne oyası yazma modelleri hamilemiyim forum'da.​


Kışın gelmesiyle ara verdiğim örgü ve el işlerime devam etme kararı aldım. Hanımlar uzun zamandır takip etmiyorum lütfen bilenler varsa bana değişik iğne oyası yazma örnekleri gösterebilir mi? Farklı bir model arıyorum hani daha önce dut modeli buğday başağı üzüm modeli filan yaptım çok farklı model bilen varsa yapılışı da olursa iyi olur arkadaşlar. Yapıp satmayı düşünüyorum bunları bir de instagram açtım inşallah çeyiz için filan yapıp para kazanmak istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İğne oyalarına ben de bayılıyorum çok çeşitli güzel örnekler var. Hele o kadar güzel duruyorlar ki anlatamam. Özellikle çeyizlikler için harika örnekler var. Dediğin modelleri biliyorum dut modeline bayılırım ama bir model daha var ki çok şık duruyor yaa bunu sadece yazmalarda değil farklı yerlerde bile süsleme amaçlı kullanabilirsin. Limon çiçeği modeli belki de duymuşsundur. Ben iğne oyası yapmayı bilmiyorum ama bir arkadaşım var ona yaptırıyorum. İnternet iyi ki var bu sayede insanlar birbirilerinden tarif gizlemek zorunda da kalmıyor. Netin en yararlı kısmı da bu ne ararsan var. Hem de ayrıntılı yapılışlarına kadar gösteriyorlar ablalar. Bir ara limon çiçeğini de yaptırmak istiyorum ben. Senin için youtube de yapılışını buldum tarifi veren ablanın da ellerine sağlık harika görünüyor.


Ya gerçekten ince iş bunlar el emeği göz nuruna kafa atıyor hanımlar. ''Yazma oyası modelleri ve yapılışları'' yazımızdan farklı yazma oyalarını da görebilirsin. İstersen konumuza aşağıdaki linkten giriş yapabilirsin.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Kadınlarımız için google görsellerden arakladığım harika iğne yazma örnekleri veriyorum belki hoşunuza gider. Özellikle kırmızı olanı benim çok hoşuma gittii arkadaşlarım.



Çiçekli iğne oyası modeli kadınlar kulübü.jpg
Harika kırmızı iğne oyası modeli kadınlar kulübü.jpg
iğne oyası modelleri kadınlar kulübü.jpg
İğne oyası örneği kadınlar klulübü.jpg
kadınlar kulübü iğne oyası örnekleri.jpg
kadin-yazma-oyasi-ornegi.jpg
kırmızı iğne oyası modeli kadınlar kulübü.jpg
Yazma kenarı örneği kadınlar kulübü.jpg
Yazma köşesi örneği kadınlar kulübü.jpg
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Hepsi çok hoş el emeği göz nuru hanımlar neler yapıyorlar gerçekten çok güzeller
 
Üst